Rukometaši Zvezde ostali bez trenera: Osećao sam ovo kao moralnu obavezu!

Milosavljević se sada okreće reprezentativnim obavezama, s obzirom na to da je deo stručnog štaba selektora Tonija Đerone

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: STARSPORT/Predrag Milosavljevic

Žikica Milosavljević niije više trener rukometaša Crvene zvezde. Crveno-beli nisu uspeli da se plasiraju u plej-of prvenstva što je nekadašnjem reprezentativcu i krilu bio dovoljan razlog da se povuče s klupe.

Kako se prenosi, Milosavljević je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba kluba iz Ljutice Bogdana posle utakmice sa Radničkim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Jesam. Ne želim više da se mučim. Pošteno je ovako – potvrdio je Milosavljević za MaxBetsport, a potom dodao:

– Izgubili smo od Radničkog, praktično izgubili tako i šanse za plasman u plej-of, ostala je još samo teorija. Osećao sam ovo kao moralnu obavezu. Neke vizije se nisu poklopile, moje i Nenada Peruničića. Rekao sam da ne mislim da je moguće odmah i sada, ali da je moguće u narednom periodu…

Milosavljević se sada okreće reprezentativnim obavezama, s obzirom na to da je deo stručnog štaba selektora Tonija Đerone.

Selekciju Srbije uskoro očekuje i Evropsko prvenstvo gde se naša reprezentacija nalazi u grupi s Francuskom, Hrvatskom i Ukrajinom.

– Sad ću apsolutno moći da se posvetim nacionalnom timu. Već pravimo neku analizu za drugi krug. tako se spremamo kao da ćemo u drugi krug. Kako momci rade, imamo i pravo da se tome nadamo. Bolje da se pripremamo za rivale u sledećem krugu, nego da nas nešto iznenadi – zaključio je Milosavljević.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, MaxBet Sport

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar