“Otac moje dece je UMRO ujutru”: Svi znamo Draganu Katić, ali niko ne zna sa čim se BORILA

Prošla je kroz brojne turbulencije u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/dragana_katic

Voditeljka Dragana Katić karijeru je uvek gradila bez skandala i trudila se da bude što bolja u svom poslu.

Majka je blizanaca Bobana i Bojana na koje je veoma ponosna, a sada je pričala o svom životu i otkrila neke nepoznate detalje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Imala sam situacije kada je moja majka bila teško bolesna, kada sam je ujutru vodila na hemioterapije, popodne snimala dva “Grand šoua”. Saša Popović je jedini znao za to, ne samo zato što je bio moj nadređeni, već zato što smo u prijateljskim odnosima i smatrala sam da treba da mu kažem, jer nisam znala ishod toga, pa da bude pripremljen ukoliko se nešto desi. Još nisam zaboravila te srede ujutru kada sam majku vodila na hemioterapije. U osam ujutru je odvedem, u 12 je vratim kući, ostavljala sam je da bude sa kumom dok ne završim sa poslom. Otac moje dece je ujutru umro, a ja sam tada morala da idem da završim sve sa njegovom bivšom suprugom, sa svojom decom, njihovom sestrom i posle toga da snimam “Nikad nije kasno”. To je moj posao, vas gledaju milioni, od vas se očekuje maksimum, ako ne možete da date maksimum, onda je bolje da se povučete i ne radite – rekla je ona za Story.

foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Ona se zatim prisetila i oca svoje dece i njegove smrti.

– Odlučila sam sama da rodim decu, njihov otac je do određenog perioda učestvovao u njihovom odrastanju, ali kasnije manje, ali kontakti su uvek postojali. Deca su do poslednjeg dana sa njim bila u kontaktu, tu nema zbora. Nijednog trenutka nije bio bitan moj i njegov odnos, nego samo neispunjenje njegovih obaveza prema deci, ali to je bilo. To smo sada zaboravili i nećemo se vraćati na nešto što je bilo i pričati o nekome ko nije prisutan, ni fizički ni mentalno na ovom svetu. To je zatvorena tema. Dok je bio prisutan, ja sam govorila kako je bilo, a onda je i on mogao da odgovori i kaže da li sam u pravu ili ne. Bio je sudski proces. On sada nije tu i ne može da odgovori na bilo šta što bih ja rekla – dodala je Dragana.

– Milion puta mi se desilo da zaplačem zbog svega što me je zadesilo. „Suze su okej”, što bi rekla Mirjana Bobić Mojsilović, tu nema govora. Suze su stvarno katalizator. Stvarno sam srećna da dođem u situaciju da se isplačem, jer se dobro osećam posle toga. Volim situacije kada mogu da plačem i one mi prijaju. U poslednje vreme mi to teže ide, a imam i razloga da se isplačem, da sebi olakšam. Moramo imati deo svoje priče kada ćemo se izvrištati i isplakati, udarati u džak, da tu energiju izbacimo iz sebe – zaključila je ona za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Story

Komentari (5)

  1. Nemojte da pricate ono u sta niste sigurni i da pljujete zenu bez razloga. Da li ste vi videli da je on njoj davao novac na ruke kako kazete. Pa i da jeste, kakav to muskarac ostavi trudnu zenu. Mislite li da je gajenje dece samo u novcu. Das novac i ti si svoje roditeljske duznosti obavio. Sramota

    Odgovori
  2. Boba je doživeo saobracajnu nesrecu.Bio je slep.O njemu su se brinule žene iz Ostružnice,ona nikad to ne spominje.Svojoj deci je davao i previše.Ostavio je imovinu koju nije otuđjio a koja je dosta velika.Sigurno os svoje plate ne može da školuje svoju decu u inostranstvu.Ej malo istine?

    Odgovori

Ostavite komentar