OBJEKTIV TV

VIDEO: Retrospektiva nedelje sa Dejanom Anđusom – Vučićev pobednički njuh i ovaj put je urodio plodom

Novinar Dejan Anđus komentarisao je situaciju u Crnoj Gori, Bosni, a bilo je reči i o utakmici Srbija - Portugal

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Novu epizodu emisije Dejana Anđusa “Retrospektiva nedelje” u okviru produkcije “Objektiv TV”, možete pogledati svake nedelje od 20 sati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.

Dejan Anđus je u ovoj, drugoj po redu, epizodi oštro govorio o situaciji u Crnoj Gori, premijeru Zdravku Krivokapiću, Milu Đukanoviću:

– Krajnje je čudan premijer Krivokapić: on je Srbin koji nije Srbin, on je Srbin koji je, u stvari, Crnogorac. On je Srbin koji ne smatra da Crna Gora treba da bude sastavni deo jedinstvene srpske države, ali istovremeno nije ni Crnogorac tipa Mila Đukanovica da Crna Gora bude isključivo antisrpska – objasnio je Anđus.

Govorio je o Bosni, te se vratio kroz istoriju na Slobodana Miloševića i dve teze koje se i danas prepliću: pristalice teze da je Milošević pobedio i pristalice teze da je Milošević izgubio ratove.

– Da li je Milošević napravio ratove ili je morao da učestvuje u istim? – upitao je autor emisije “Retrospektiva nedelje”.

On je zaključio i da će jako dugo ostati na vlasti SNS i Aleksandar Vučić i ponovio da će odneti pobedu na izborima. Osvrnuo se na utakmicu Srbija – Portugal, te prokomentarisao da nije bilo Mitrovićevog gola u 90. minutu “Vučiću bi se sve sručilo na glavu”:

– Vučićev pobednički njuh i ovaj put je urodio plodom, a tako će biti i u narednih 10 godina – rekao je Anđus.

Celu emisiju Dejana Anđusa pogledajte na linku na početku teksta.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar