Stanojević jasan pred Vojvodinu: Znate koliko nam znači Natho, ali imam spremnu zamenu za njega

Lider na tabeli Superlige će pokušati da ponovo pronađe niz pobeda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Fudbaleri Partizana sutra od 15.45 dočekuju ekipu Vojvodine u okviru 17. kola Superlige Srbije.

Crno-beli će tako pokušati da se vrate na pobednički kolosek, pošto su u prethodnom meču protiv Proletera odigrali bez golova 0:0.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uoči ovog derbi susreta govorio je trener Partizana, Aleksandar Stanojević.

Igra se derbi kola, protiv izuzetne ekipe koja je pokazala da je u usponu forme. Izuzetno disciplinovana ekipa. Verujem da ćemo odigrati na pravi način, kao što smo bili pravi u najvećem delu sezone. Nadam se da će doći navijači da nas podrže. Potrebna nam je podrška u svakom smislu te reči. Vojvodina je intenzivna ekipa, imaju izuzetetnu tranziciju, opasni su na bočne lopte, dobar proboj po boku, trener im je uneo disciplinu, poznat način rada. Trče dosta, bore se. Svesni smo svega toga, tako se i spremamo – rekao je Stanojević.

Dotakao se šef struke crno-belih situacije oko Natha, koji je ostao u Izraelu.

Znate dobro koliko nam znači Natho, kako karakterom nosi ekipu. Izuzetan igrač za nas, na ispitivanjima je u Izraelu. Čuli smo se, doktor je u svakodnevnom kontaktu sa njim. Ništa, videćemo, moraće neko drugi da preuzmu odgovornost. Generalno igramo timski, Partizan smo.

Govorio je Stanojević o mogućoj zameni na toj poziciji, odnosno Danilu Pantiću.

– Dača je igrao izvanredno, imao je povredu, sada je opet u prepoznatljivoj formi. Imamo sitnijih kadrovskih problema, videćemo na kojoj će poziciji Dača igrati. Imamo dosta igrača, na svima nama je da odigramo dobro. Natho jeste odigrao najveći deo utakmica, ali znate da rotiramo, pobeđivalo se. Pravićemo razne rotacije da nadomestimo izostanak Natha.

Trener Partizana je potom pričao o zdravstenom biltenu ekipe.

Terzić sigurno neće igrati 10-15 dana, Jović je u konkurenciji za tim. Ko dobro trenira i radi uvek će biti nagrađen. Zdjelar se priključio ekipi pre dva dana, u konkurenciji je, kao i Šćekić, kao i Marković. Svi su u konkurenciji za sastav.

Ne krije Stanojević da ponovo mora biti ostvaren pobeda.

Igramo na našem stadionu, moramo da imamo ulogu favorita. Naravno da smo protiv svakog favoriti na našem stadionu, ali poštujemo protivnika. Imperativ nam je pobeda. Važno nam je da budemo u kontinuitetu dobri i konkurenti za titulu. Pobeda je imperativ.

BONUS VIDEO:

Da li je to na pomolu transfer bomba? Bivši napadač Partizana na meti Barselone



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar