Pozvala sam oženjenog komšiju na kafu: Zaveo me je i uradio NEŠTO zbog čega ne mogu da dođem sebi

Muškarac kog je tek upoznala, ostavio je jak utisak na nju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Krivko Iuliia / Alamy / Alamy / Profimedia

Jedna Amerikanka je ispričala zanimljiv doživljaj koji je imala kad je bila u poseti kod majke.

Kako sama kaže, na nju je ostavio veliki utisak komšija kog je tada upoznala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dva puta nedeljno odlazim kod majke da joj pomognem oko kućnih poslove – počela je.

– Jedne nedelje sam izašla napolje da raširim veš, i u jednom trenutku mi je pukao štrik. Jako sam se iznervirala i počela da psujem. U tom momentu, iz susedne kuće je izašao muškarac kog nisam poznavala i rekao kroz osmeh da “psujem kao kočijaš”. Pogledala sam ga u čudu jer ga nisam poznavala. On je samo preskočio ogradu i počeo da skuplja veš sa trave.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Kako bih se zahvalila, donela sam mu iz kuće flašu piva. Tada smo počeli da ćaskamo. Imao je 41 godinu, skoro se doselio, bio je oženjen i imao dva sina. Da ne bismo samo stajali tako, pozvala sam ga u kuću na kafu. Kad smo seli, počela sam da mu pričam o svom životu, i o tome kako mi je nekad teško da postignem sve obaveze oko majke. Raspričali smo se, popili po još dva piva jer je napolju bilo vruće, i prešli na neke vedrije teme.

– Kad nam je ponestalo piva, otvorila sam flašu vina. Malo smo se zaneli sa pićem i počeli polako da flertujemo. Seli smo jedno blizu drugog tako da smo se ovlaš dodirivali. U jednom momentu se samo nagnuo ka meni i pitao me: “Zašto se još nisi oraspoložila?”

– Tada me je poljubio. Počela sam polako da se svlačim. Izašli smo iz dnevne sobe u garažu, kako nas moja majka, koja je bila na spratu, ne bi čula. Bilo je fantastično.

Priča ove žene bi bila samo još jedna priča o naletu strasti, da nakon toga nije počelo da se dešava nešto više.

– Stalno mi se javljao kada dođem, a kada bih odlazila, pitao bi me kad dolazim sledeći put. Jednom mi je rekao da se zaljubljuje u mene. Tada sam pomislila da treba da prestanemo sa tim, ali je to trajalo samo jedan dan. Nisam više mogla da mu odolim.

Amerikanka je priznala da je počela da oseća nešto prema novom komšiji, ali ono što je usledilo, poremetilo je njeno raspoloženje.

– Počeo je da se ponaša hladnije. Shvatila sam to i bila sam slomljena. Znam da nemam prava na njega, oženjen je, ali želim da znam da li želi nešto više – požalila se žena.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, thesun

Komentari (5)

Ostavite komentar