Zlostavljala psa, pa ga ostavila u frižideru da umre: Odluka suda ju je zaprepastila

Nerviralo ju je njegovo ponašanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vic Rodrick/dailyrecord.co.uk printscreen

Škotlanđanka Kirsti Meknil (40) zlostavljala je svog psa Kupera više od tri meseca pre nego što je odlučila da mu prekrati dalje muke tako što ga je gurnula u frižider koji više nije otvarala.

Nakon što se pas smrzao do smrti, ona ga je ostavila u frižideru što se pokazalo kao fatalna greška po nju, jer je prijateljica slučajno dok je bila u poseti otkrila kakvu je monstruoznost napravila.

Kirsti se prijateljici pravdala da nije više mogla da trpi teror psa nezgodne naravi i umesto da ga pokloni nekome ili uradi nešto humanije, odlučila je da se nesrećnoj životinji sveti.

Prijateljica je u frižideru zatekla tragove kandži nesrećne životinje koja se očito borila za dah i pokušaj da pobene iz frižidera. Takođe, u kući je primetila nesnosan miris kao i da druge životinje koje Kirsti ima nisu u dobrom stanju.

Prijateljica je u policiji rekla da joj je Kirsti naglasila da joj je bila muka od psa i da je želela da ga samo malo nauči pameti.

Nakon što je privedena zbog ovog neverovatnog čina, Kirsti Meknil proglašena je krivom, a osim uslovne kazne, zabranjeno joj je da narednih pet godina ima kućne ljubimce.

Ona je to veoma emotivno doživela budući da u kući ima još dva psa i mačke, pa je sve vreme pitala sudiju ko će onda da brine o tim životinjama, zaboravljajući na činjenicu zašto je uopšte dospela na sud.

– Celog života imam životinje. One su mi najvažnije. Pogrešila sam sa Kuperom, ali kajem se i obećavam da ništa slično neću napraviti do kraja života. Samo nemojte da mi oduzimate druge u kući – jadala se Kirsti na sudu ali bez uspeha.



Izvor:

Komentari (1)

Ostavite komentar