Holivudski glumac povređen tokom snimanja u Beogradu: Odmah smešten u URGENTNI CENTAR!

Poznati glumac povređen je tokom snimanja koje se odvija u Beogradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shuterstock

Džon Džejms, holivudski glumac i zvezda sapunskih opera, koji je glumio Džefa Kolbija u „Dinastiji“, povređen je u Beogradu na snimanju filma o Hanteru Bajdenu, sinu američkog predsednika Džoa Bajdena. Džejms, koji u filmu glumi Džoa Bajdena, kazao je da je u beogradskom Urgentnom centru dobio „vrhunski tretman“.

– Ulazio sam u jedan restoran u Beogradu i udario u staklena vrata. Zadobio sam veliku posekotinu iznad oka i krvarenje je bilo obilno- ispričao je Džejms „Dejli mejlu“.
Kazao je da je potom otišao u poznati hotel, gde je smešten tokom snimanja, a tamo ga je sreo menadžer koji ga je odveo u bolnicu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bila je to subota uveče u urgentnom centru i kao svaka subota u svakom urgentnom centru na svetu, bila je prava ludnica. Ali dobio sam vrhunski tretman i nekoliko kopči, pa se vraćam na snimanje- rekao je Džejms.
Film o kontroverznom sinu američkog predsednika snimaju irski producenti Felim Mekalir i njegova supruga En Mekelhini. Hantera Bajdena glumi britanski glumac Lorens Foks.

Džejms je o filmu ranije rekao da u scenariju ima svega „novca, moći, pohlepe, seksa, droge i alkohola“.

– Na neki način me podseća na „Dinastiju“. To je priča o očevoj ljubavi prema sinu, uprkos njegovim velikim manama, ali i priča o unutrašnjem pogledu na svet politike- kazao je Džejms.

 

Reditelj filma je poznati glumac Robert Dejvi, koji je, između ostalog, igrao u filmovima o Džejmsu Bondu, serijalu „Umri muški“, „filmu „Gunisi“, „Čarlijevi anđeli“ i brojnim TV serijama.
Autori filma opisuju ga kao način da se istraži „kako je Hanter Bajden sakupio desetine miliona dolara od stranih firmi čiji su vlasnici oligarsi i da se rasvetle kontroverzni odnosi između Hantera, njegovog oca i drugih članova porodice Bajden“, piše britanski list.
Snimanje filma, čiji je budžet 1,8 miliona dolara, u Srbiji je započeto krajem oktobra i trajaće četiri nedelje.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar