Branislav Lečić PROGOVORIO o Danijelinim optužbama: Glumac priznao sve o SUSRETU sa Milenom Radulović

Bez dlake na jeziku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages, www.holdmerightfilm.jpg

Ovog nedeljnog popodneva u program ”Premijera Vikend specijala” reporter Nemanja Vujičić se uključio uživo u program televizije Pink i direktno sa jednog seta intervjuisao glumca Branislava Lečića.

Ovom prilikom otrkio je kako situacija koja se odvija poslednjih meseci u medijima utiče na njega i kako se nosi sa optužbama za silovanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada dobijete takvu optužbu morate biti mudri, da se pravda ne preseli u medije. Zato sam zaćutao, nisam hteo da pravim neprijatnosti. Neke kolege su bile svesna da govorim istinu. Ovakve stvari su ružne stvari i treba da budu primer da se to nikada više nikome ne desi – priča Branislav.
Ovo što se meni desilo je postalo svetski trend. Sa ambicijom da se pomogne žrtvama silovanja, postoje i one koje se nazivaju lažne prijave. Izuzetno je važno da se progovori o seksualnom nasilju i žene koje su to pretrpele da budu ohrabrene da se to procesuira. A meni se dogodilo upravo to suprotno da sam lažno optužen. Nikada nisam imao lošu misao prema njoj, zajedno smo radili na jednoj predstavi ”Dnevna zapovest” – dodaje Lečić.

Foto: Objektiv.rs/Sara Apostolović, Printscreen/Youtube

To je bio najveći šok i muka za mene u životu. Ja sam uvek voleo i poštovao žene na visokom nivou. Izdržavši to, sukobio sam se sa namerom da se taj slučaj iskoristi. Koji su motivi Danijele, to ne može niko da sudi. Ja sam predložio odmah poligraf za nju i mene, i medicinska ekspertiza i nje i mene. To mi je bilo toliko strano i čudno i nepoznato. Želeo sam joj da uspe u Americi i nismo imali kontakt nikakav, sem profesionalni. Radili smo pripremu materijala za neku scenu, ona je to snimila i iskoristila – istakao je glumac.
Ne daj Bože nikom, to je pokušaj ubistva mene, moje karijere, budućnosti, ličnosti, rada. Takvi muškarci koji nešto rade na silu su ili bolesni ili za zatvor ili lečenje. Ja imam i stariju decu, zato ja jesma zaštitnik svake žene koja doživljava takvu strahotu. Apelovao sam javno na Danijelu da ne uništava život ni meni, a ni mojoj porodici. Napravljen je dogovor sa ciljem da Danijele mene nišani, da korist imaju drugi kako bi se ja uklonio sa političke scene.

Lečić se osvrnuo i na odnos sa Milenom Radulović, pa otkrio detalje njihovog susreta.

Foto: Printscreen/ Instagram/ MilenaRadulovic

Mi smo se videli, to je bio prijateljski susret i ništa više neću reći. To je naša intima. Povodom mene i Mike, i bilo koga drugoga, mene isključivo zanima istina. Strašno teško je bilo svim ljudima oko mene. Moje bivše žene su se ponašale korektno, zato što znaju ko sam. To je bilo sa namerom da mi se uništi život i karijera, a prilično je stradala i moja partnerka Jelena koja dobila degutantne poruke i pretnje – otkrio je glumac.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar