Saška Janković kakvu NISTE videli do sad! Pevačica nikad SMELIJA, a pesmom poručuje: “Ti si moj” (VIDEO)

Pevačica i ovog puta potpisuje muziku i tekst za svoju novu pesmu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dragan Jereminov

Nova pesma koju Saška Janković ove jeseni predstavlja publici je brži electro pop, koji je skroz na njen način. S obzirom na to da je kantautor, muziku i tekst potpisuje ona (YANX), a aranžman je radio Filip Jonathan, koji sa njom potpisuje i pesme “Ali ali”, “Sori not sori” i mnoge druge.

Ovaj singl je prvi u nizu od nekih koje vredno priprema za publiku s obzirom na to da već nekoliko meseci unazad radi na svom prvom albumu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Dragan Jereminov

Kako Sashka kaže, ovom pesmom se osim muzički i stajlingom kreće još malo slobodnije i autentičnije ka onome šta je ona, šta će se i kroz druge pesme čuti.

-Naslov i tekst pesme su vrlo direktni, i govore o situaciji kada osećate da je neko “vaš”, sa kim se prepoznate pri prvom susretu i zavolite. Ali, kao i u svim odnosima nailazi se na razne situacije gde neko nekad biva povređen, ali umesto osude, ljutnje i bola, vi razumete koji bi razlozi mogli biti povod za nečije (ne)postupke. Bitno je verovati u ljude, jer ako su sa sobom u teškom periodu, neće biti dobri ni po druge. Jedino su bitni ljubav i vreme, odnosno puštanje – ne kažu džabe da je najviši znak ljubavi baš to – rekla je Saška.

U nastavku teksta poslušajte novu pesmu Saške Janković:

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Fantasticna pesma , posebnu draz nosi to sto je apsolutna istina o cemu peva. Zadovoljstvo je biti inspiracija za nesto ovako ;)

    Odgovori

Ostavite komentar