Svi pričaju o novoj pesmi iz “Južnog vetra”: Mlada pevačica oduševila gledaoce

Teya Dora: Ushićenje publike da čuju novu numeru posle ovako gledanih epizoda je neobjašnjivo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Promo

Gledajući seriju “Južni vetar” imali smo priliku da se susretnemo i sa mnogim zanimljivim i novim muzičkim hitovima. Među njima je i pesma „Oluja“ koju izvodi Teya Dora i sa kojom se završila sinoćna epizoda.

Odmah po završetku desete epizode, oduševljenje pesmom „Oluja“ na svojim Instagram profilima među prvima su podelili glumci serije.

Foto/Promo

“Ushićenje publike da čuju novu numeru posle ovako gledanih epizoda je neobjašnjivo, a to i nama, umetnicima, puno znači – kaže Teya Dora, koja ne krije da je reditelj serije Miloš Avramović bio oduševljen kada je prvi put čuo njenu pesmu „Oluja“ i dodaje:

“Pesmu sam napisala pre godinu dana, u periodu koji je bio važan za mene. „Oluja“ je nastala iz duboke i čiste emocije i jako sam vezana za nju”, ističe Dora.

U vreme izlaska pesme „Oluja“ boravi u Beogradu, gde se kao i svi suočava sa pandemijom Koronavirusa, ali smatra da muzika i muzičari mogu biti od značajne pomoći u ovim trenucima:

Foto/Promo

“Jako mi je žao što se sve ovo dešava. Žao mi je porodica koje su izgubile svoje bližnje, ljudi su u karantinima i istinski se molim i nadam da ćemo zajedničkim snagama prebroditi ovo što pre i izaći jači nego ikada. Smatram da je u ovakvim situacijama krucijalno da muzičari i druge javne ličnosti koriste svoje platforme za pozivanje publike da ostanu bezbedni u svojim domovima, da vode besprekornu ličnu higijenu, i da iskoriste ova vremena za rad na sebi”, rekla je pevačica.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar