Leće se opet javio i zapretio Zvezdi zbog Falka: Čekamo novac, rok za plaćanje je istekao!

O Falkovom slučaju se oglasio direktor italijanskog drugoligaša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Crvena zvezda je zimus iz Lećea dovela Filipa Falka za 1.000.000 evra, za koje su se dogovorili da isplate u tri rate.

Italijanski klub navodi da nije dobio ni dinara i podneli su tužbu FIFA, gde traži da mu se plate i penali za kašnjenje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

O Falkovom slučaju se u izjavi za lokalne medije danas oglasio direktor italijanskog drugoligaša Saverio Stiki Damjani.

„Nikakva uplata nam nije legla do sada, ali strpljivo ćemo da čekamo. Izostala zarada nam pravi probleme ali ne želimo da stvaramo tenzije sa Crvenom zvezdpm iako su rokovi istekli“, rekao je Stiki Damjani za italijanske medije.

Sa Marakane su se pre dva meseca oglasili povodom Falkovog slučaja i potvrdili da kasne sa isplatom. Uzroke su objasnili u kašnjenju nekih drugih klubova prema Zvezdi.

„Crvena zvezda je za transfer Falka prvobitno imala kašnjenje u plaćanju upravo zbog kašnjenja u naplati planiranih priliva. U tom momentu smo imali nenaplaćena dospela potraživanja od još većeg broja klubova iz više zemalja. Italijanski klub je odmah istakao potraživanje za penale zbog kraćeg kašnjenja koje nismo prihvatili. Iz tog razloga do konačne presude CAS-a po tom pitanju plaćanje nećemo izvršiti jer se ne slažemo sa potraživanjem koje je italijanski klub istakao. Koristimo sve pravne instrumente da zaštitimo klub u ovom momentu, posebno od slučajeva kada druga strana pokušava neosnovano da iskoristi nastalu situaciju i ne pokazuje minimalnu poslovnu etiku dobrog privrednika i poslovnog partnera“, rekao je Zvezdin poslovni direktor Marko Petrović.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar