Tri velike ZVEZDE na dočeku 2022. godine: Evo ko će nastupati ispred Narodne skupštine u Beogradu (VIDEO)

Iako se danima spekulisalo o tome ko će zapevati publici na tradicionalnom dočeku ispred Narodne skupštine, sada je konačno otkriveno da su u pitanju ove tri pop zvezde

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic

Za doček nove 2022. godine na platou ispred Doma Narodne skupštine Beograđanima i njihovim gostima spektakularne nastupe podariće tri velike zvezde domaće muzičke scene.

Kako je rečeno na pres konferenciji u Skupštini Grada, za doček Nove godine u njihovoj organizaciji nastupaće Sara Jo, Marija Šerifović i Jelena Karleuša.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ovo će biti jedan od najboljih evropskih dočeka Nove godine. Pevaće tri velike zvezde, ne samo zvezde na našem prostoru, već i regionalno, a i evropske zvezde. Na taj način ćemo pokazati kako Beograd može sa našim pevačima, našim ženama da uradi jednu pravu svetsku atrakciju – rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić okupljenim medijima na pres konferenciji.

– Hvala vam što ste odlučile da besplatno pevate za naše građane i građanke. U ime svih Beograđanki i Beograđana, zahvaljujem se Jeleni, Mariji i Sari što su odlučile da pevaju u Beogradu. Poslaćemo lepu sliku iz Beograda – rekao je Vesić i dodao:

– Poziv svima da poštuju sve epidemiološke mere koje će tada biti na snazi. Ono što nas očekuje, budite sigurni, jeste spektakl! Mislim da ćemo svi iz Beograda poslati poruku ljubavi, da je Beograd grad svih, da smo pravi evropski grad.

Jelena Karleuša se takođe obratila okupljenim medijima

– Iskoristila bih priliku da zahvalim medijima koji su došli u ovolikom broju, vaša podrška će nam biti potrebna i 31. decembra. Potrudiću se da moj koncert izgleda kao ispred Tajms Skvera u Njujorku, da se pošalje fantastična slika iz ovog našeg grada! – rekla je Jelena i dodala:

– Beograđanka sam i najveća čast mi je što ću nastupiti ispred Skupštine, mog grada i moje zemlje!

Iako se danima spekulisalo o tome ko će zapevati publici na tradicionalnom dočeku ispred Narodne skupštine, sada je konačno otkriveno da su u pitanju ove tri pop zvezde.

– Uvek je čast i zadovoljstvo pevati u Beogradu, ali moram da priznam da mi nije teško palo da odradim to ove godine i bez honorara, jer dugo nisam pevala! Drago mi je što ću deliti scenu sa Jelenom i Sarom. Svaka će doneti nešto svoje, svako će imati priliku da čuje nešto što voli. Pozivam sve ljude i iz regiona da dođu, da se prvo zajedno smrznemo i dobro provedemo – sa osmehom je poručila Marija.

– Neizmerno mi je zadovoljstvo što ću provesti Novu godinu na ovakav način i što ću deliti scenu sa ovakve dve umetnice. Nije prvi put. S obzirom na to kakve su dve godine iza nas, potrudićemo se da u ovu novu uđemo na najlepši mogući način. Poželeću svima slobodu, nadam se da smo sve bliži tome. Daću sve od sebe da šou bude što bolji, hvala još jednom na ovakvoj prilici – poručila je Sara Jovanović.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar