Glumici suprug PREMINUO dok je nosila njihovo treće dete, ona počela svakodnevno da mu piše PISMA

Velika tragedija preko noći joj je promenila život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tsuni / USA / Alamy / Alamy / Profimedia

Engleska glumica Nataša Mekelon najpoznatija je po ulogama u filmovima “Ronin”, “Solaris”, kao i seriji “Kalifornikacija” u kojoj je glumila sa Dejvidom Duhovnim i doživela svetsku slavu.

Iako je na poslovnom planu nizala uspehe i činilo se da joj i u privatnom životu cvetaju ruže, doživla je tragediju koja joj je preko noći promenila život.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, u maju 1998. godine se udala za hirurga Martina Hirigojena sa kojim se zabavljala od svoje 16. godine. Dobili su sinove Teodora i Otisa, a kada im je treći sin, Reks bio na putu, Martin je iznenada preminuo.

Foto: ABC / Planet / Profimedia

Njega je pronašao prijatelj, takođe lekar, pored kućnih vrata i odveo ga u bolnicu. Njega su lekari bezuspešno reanimirali, a ustanovljeno je da je preminuo od srca. Nataša je bila sama kod kuće kada su joj javili da joj je suprug preminuo, a kasnije je rekla kako je u tom trenutku reagovala.

– Uradila sa ono što obično viđamo u filmovima. Ispustila sam telefon i pala na kolena – rekla je ona stranim medijima.

Šest meseci kasnije glumica je rodila njihovog trećeg sina, što joj je dalo dodatnu snagu da se izbori sa tragedijom. Samo šest nedelja nakon porođaja vratila se poslu, svesna da je ona sada ta koja donosi novac u kuću.

Utehu je pronašla u pisanju pisama pokojnom suprugu, a neretko mu je pisala i svakog dana obaveštavajući ga o tome šta se dešava u njihovoj kući. To je prenela i na sinove, koji su vremenom lakše počeli da se nose sa gubitkom oca, a pisma je prenela i u svoju knjigu koju je objavila 2010. godine.

Groblje na kom je Martin sahranjen nalazi se prekoputa njihove kuće. Nataša grob svog supruga vidi kroz prozor, a kako tvrdi, to je umiruje.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar