Probudite želju u njoj: 10 saveta zahvaljujući kojima je više nikada neće “BOLETI GLAVA”

Žene vole kada muškarci cene njihov trud

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Žene muškarcima zameraju mnogo toga.

A pogotovo sebičnost u krevetu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

To dovodi do toga da one sve manje imaju želju da vode ljubav sa svojim partnerima.

Ono što bi muškarci trebalo da urade, jeste da pronađu način da u svojim partnerkama probude želju i da oboje maksimalno uživaju.

Dajemo vam deset saveta koje bi trebalo da primenite.

1. Vodite ljubav što češće
Na libido žena utiče i to koliko često upražnjavaju seks. Što ga više ima, to ga više i želi. Ukoliko žena nema sekusalne odnose duže vreme ona će se prilagoditi toj situaciji bolje od muškaraca. Ono u čemu muškarci greše jeste forsiranje seksa koji je obaveza partnera. Primenite obrnutu psihologiju – i vrlo brzo će ona pristupiti vama.

Foto: Gennadiy Poznyakov / Alamy / Alamy / Profimedia

2. Budite romantični
Kao i kod pripadnika jačeg pola, žene će u pravo raspoloženje za seks dovesti mala doza truda sa suprotne strane. Iznenadite je i nakon napornog radnog dana dočekajte romantičnom večerom, uz koju joj možete spomenuti da cenite to što ona radi za vas. Žene vole da se primieti ono što rade, a činjenica da je njen partner svestan njene vrednosti u njoj budu novu želju za intimnošću.

3. Udelite joj kompliment
Nemojte da zapostavite vrednost dobrog i iskrenog komplimenta. Ujutru joj šapnite da je predivna, nakon što izađe iz tuša zadivljeno joj šapnite da je seksi, a u situaciju u kojoj se “sredi” istaknite da je za vas i dalje najlepša žena na svetu. To će delovati kao afrodizijak.

4. Predigra je važna
Iako izgleda nemoguće da neko ne zna važnost predigre, važna je toliko da na nju uvek treba podsećati. Budući da je većini žena u seksu predigra izuzetno važna, potrudite se da joj s vremena na vreme priredite iznenađenje u vidu večeri koja će u potpunosti biti posvećena njoj i ugađanju njenom telu. Sa predigrom možete da počnete ujutru, poželite joj dobro jutro jednim dugim poljupcem, a tokom dana joj šaljite uzbudljive poruke u kojima ćete joj nagovestiti da je krajem dana čeka nešto neverovatno.

Foto: Shutterstock

5. Ne budite predvidljivi
Upadanje u rutinu i predvidljivost u seksu su najčešći razlozi zbog kojih se smanjuje zadovoljstvo seksom. Zato se često problem sa intimnošću javlja u dugim vezama. Ne dozvolite da upadnete u kolotečinu, potrudite se da održite intimnost, bez obzira na to koliko dugo ste u vezi.

6. Masaža pomaže
Čak i ako joj taj dan nije do seksa, iscrpljena je poslom i kućnim obavezama, za to postoji lek koji pali u barem 90 odsto slučajeva, a to je masaža. Ponudite se da je izmasirati i potrudite se da to potraje što duže kako bi se opustila, a potom pređite na “konkretnije” dodire.

7. Sredite se za nju
Žene će ceniti trud muškarca da joj ugodi, isto kao što i to oni čine kad žena odluči da kupi seksi kompletić i potrudi se oko zavođenja. Zato obratite pažnju na ono što znate da voli, pohvalite je kada se dotera, stavite nekoliko kapi parfema koji ona najviše voli, ili obucite one bokserice za koje vam ona govori da su seksi. Čak i ako vam nisu tako udobne, računajte da ćete ih brzo skinuti.

Foto: Shutterstock

8. Budite spontani
Ako ste navikli da vodite ljubav samo uveče i u krevetu, ako želite da poboljšate svoj seksualni život to “pod hitno” morate da promenite. Spontanost je najbolji začin seksualnom životu svakog para. Iznenadite je pod tušem idejom da joj pomognete da opere leđa ili… Tako ćete stvoriti atmosferu u kojoj ćete oboje češće misliti na seks i imati više želje za njim.

9. Seksualne fantazije su uvek poželjne
Koliko žene vole seksualne fantazije, o muškarcu koji će im pokazati sirovu želju za njom, dokazuje popularnost hitova poput “50 nijansi sive”. Ukoliko povremeno budete neobuzdan ljubavnik, njoj dajete na znanje da vam je toliko privlačna da se teško kontrolišete, što je definitivno uzbudljivo.

Foto: Shutterstock

10. Budite obzirni
Ne zaboravite na sitnice koje čine svakodnevni život i utiču na zadovoljstvom odnosom, pa tako i na samu redovnost seksa i želju za njim. Studije pokazuju da žene koje smatraju da je njihov partner obziran, želi da pomogne i povremeno ugađa, deluje privlačnije, pa se sa njim češće osećaju raspoloženima za seks.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Vijesti.me

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar