Dete KRVAVO dovedeno u Tiršovu: DRAMA na Karaburmi usledila nakon što je očuh bebi dao cuclu

Rašid B. je navodno tvrdio da toga dana nije bio kod kuće do večeri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
ilustracija,foto: Shutterstock,Objektiv.rs/Danilo Krsa

Rašid B. uhapšen je zbog sumnje da je 4. novembra u kući na Karaburmi pretukao sina svoje vanbračne supruge koji još nema ni godinu dana, na saslušanju je izjavio da nije nikada udario dete i da mu je kobne večeri samo dao cuclu jer je plakao!

Kako se saznaje, izjavio je da je da je bebu ljuljao u nosiljci i da nije ni primetio da je krvavo dok majka deteta nije upalila svetlo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja dete nisam ni pipnuo, nisam ga udario niti gurnuo i ne mogu da objasnim odakle ove povrede detetu – rekao je navodno na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu očuh osumnjičen za nasilje u porodici, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Kako se saznaje, on je rekao i da je majku dečaka upoznao preko Fejsbuka i da su počeli ubrzo da žive zajedno.

– Beba je, prema njegovim tvrdnjama ostala da živi sa ocem a onda su posle mesec dana otišli po njega i doveli ga na Karaburmu – kaže izvor Kurira.

Tokom saslušanja, Rašid B. je navodno tvrdio da toga dana nije bio kod kuće do večeri, jer je radio na građevini kao i da ga je njegova nevenčana supruga ceo dan bila sa detetom.

– Ne znam zašto bebu nije odmah odvela kod lekara, ja joj nisam branio – rekao je navodno on.

Dečak je, podsetimo, u Univerzitetsku dečiju kliniku doveden tek sutradan, a lekari su konstatovali prelome obe ruke i noge.

Piše: A.M.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar