Nakon SKANDALA u centru Beograda oglasio se advokat Marije Karan: Ovo što on tvrdi ŠOKIRALO je mnoge!

Sada tvrdi da nikakvog nasilja nije bilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon što je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da je glumica Marija Karan doživela neprijatnost od strane svog izabranika, IT stručnjaka Vladana Balabana, za medije se oglasio i advokat Karanove:

“Suočeni sa činjenicom da je nešto što se desilo između dvoje ljudi dobilo jedan potpuno drugačiji epilog u medijima, da se kreiraju neistinite priče, molimo javnost i medije da imaju razumevanja. U odnosu gospođe Karan i gospodina Balabana nije bilo porodičnog niti bilo kakvog fizičkog nasilja. Zbog toga se na ovaj nacin obraćam i tražim da se privatnost gospođe Karan zaštiti, kako bi se izbegle senzacionalne vesti koje nemaju utemeljenje u istini i u onome što se desilo”, poručio je punomoćnik Marije Karan, advokat Milan Kundačina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, u medijima se pojavila informacija da se burna rasprava glumice i dečka dogodila u jednom prestoničkom restoranu, a da se sve završilo na ulici, kada je i razlupan automobil porše kajen. Prema navodima iz medija, Balaban je posle svađe ošamario glumicu, a onda je ona, navodno, uzela PP aparat i tegove iz kola pa olupala zadnje staklo na kajenu.

Glumica se juče oglasila za Kurir:

– Nisam videla šta piše u medijima, nisam pratila. Ako vas zanima šta se dogodilo, kontaktirajte moju PR menadžerku, onda možete da saznate detalje. Hvala – rekla je Marija za Kurir i spustila slušalicu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar