Oglasio se advokat dečka Marije Karan: “NIJE tačno da je on ikoga udario, BRANIO je sebe i svoju imovinu”

Novi detalji skandala koji trese domaću javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Glumica Marija Karan i njen dečko Vladan Balaban napravili su haos u ranim jutarnjim časovima kada su se najpre žestoko raspravljali u kolima, da bi on njoj udario šamar, nakon čega je ona njemu razlupala zadnje staklo na kolima.

Sada se oglasio Vladanov advokat i izneo detalje o slučaju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži zgrade u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli. Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u Republici Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik – izjavio je advokat Balabana, Radomir Munižaba za Blic.

Do sukoba je, podsetimo, došlo nakon što su izašli iz restorana u kome su zajedno bili, gde je došlo do verbalne rasprave, nakon čega ju je Balaban ošamario. Glumica je zatim, navodno, uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovom „poršeu“.

Protiv Vladana Balabana podneta je prekršajna prijava zbog napada, ali će, ista prijava biti podneta i protiv glumice, zbog toga što je navodno oštetila Balabanov automobil, piše pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar