Dopisivao se sa maloletnicom, pa ga ona navukla u PARK: Kad su se našli, šokirala ga je ovim potezom

Gledao je u neverici dok je trčala ka njemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: West Midlands Police/mirror.co.uk printscreen

Dvadesetdevetogodišnji Sohail Ali iz Velike Britanije ubijen je u parkuu Edžbestonu nakon prepiske sa maloletnom Rimšom Tarik (17).

Ali je devojku pronašao na Instagramu početkom decembra 2020. godine i posle početnog kontakta, poželeo je da ima nešto više sa Rimšom.

Ona mu je napisala da ima 17 godina i da bi Ali mogao da ima problema zbog toga, ali on nije odustajao. Štaviše, postajao je sve agresivniji s porukama dok ih nije video Daniš Manša (19), Rimšin prijatelj.

Manša je rešio da Alija “nauči lekciji” tako što se pretvarao da je Rimša, što je ona i znala i dopalo joj se, pa je tražio da se nađe s njim u parku.

Kobne večeri, Ali je došao u park ni ne sluteći da će ga Manša napasti i zajedno sa Rimšom i izbosti. Prethodno je devojka potrčala ka Aliju glumeći radost što ga vidi, ali Manša je za to vreme dolazio njemu s leđa.

Manša i Tarikova na sudu nisu imali nikakve šanse, ali ni razumevanja za zločin u parku.

– Nema sumnje da ste želeli da Alija naučite lekciji, ali planovi ponekad padnu u vodu i tada treba prekinuti s njima. Vi to niste uradili. Rekli ste Tarikovoj da želite da ga izbodete, ona je znala, i iskoristili ste njen identitet da navučete čoveka u park. U park ste došli sa bodežom, dakle spremni da naudite nekom – rečeno je u sudu u Birmingemu.

Manša i Tarikova su proglašeni krivim i dobiće 19 odnosno devet godina zatvora, prenosi Birmingham live.



Izvor: Mirror

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar