Osvanuo snimak pred POGIBIJU Srpkinje Tine: Sportista DIVLJAO po drumu, pa se zakucao u automobil (VIDEO)

Policija je ranije saopštila da je Rags viđen nekoliko sati pre nesreće kako uživa na žurci u Las Vegasu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: POOL/Getty images/Profimedia, Printscreen

Američki mediji objavili su video snimak, na kojem se navodno vidi automobil američkog sportiste Henrija Ragsa, koji se tereti da je izazvao stravičnu nesreću u Las Vegasu u kojoj je stradala mlada devojka iz Srbije.

Na snimcima, koji su nastali 2. novembra u 3:37 časova, vidi se kako bulevarom, velikom brzinom prolazi automobil i nastavlja ka delu u kojoj se, samo nekoliko trenutka kasnije dogodila stravična nesreća u kojoj je Tina Tintor izgubila život.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rags se zakucao u Tinino vozilo krećući se brzinom od 250 kilometara na sat. Nakon stravičnog udarca Tinina “tojota”, u kojoj se ona ostala zarobljena sa psom, se zapalila. Očevici tvrde da je Tina i dalje bila živa kada je vozilo počelo da gori.

Policija je ranije saopštila da je Rags viđen nekoliko sati pre nesreće kako uživa na žurci u Las Vegasu. On je navodno udario u Tinin auto pri brzini od 204 kilometara na čas, a zatim je vikao na policajce i odbijao da uradi alko test.

Kada se prvi put pojavio na sudu, u sredu, zbog optužbi za vožnju u alkoholisanom stanju, izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život i nepažljivu vožnju, bio je u kolicima i imao je kragnu za fiksiranje vrata.

On je platio kauciju od 150 hiljada dolara i pušten je iz zatvora. Sudija je naložio da mu je zabranjena konzumacija alkohola i psihoaktivnih supstanci, kao i vožnja, a oduzet mu je i pasoš.

“Želele smo zajedno da odemo u Srbiju”

Podsetimo Tina je poginula u utorak, 2. novembra, nadomak svoje kuće. Na raskrsnici na kojoj je izgubila život njena porodica i prijatelji ostavili su sveće i balone. Bojana Filipović ostavila je nekoliko sveća u znak sećanja na drugaricu, a njeni bližnji ostavili su i kost i tenisku lopticu za njenog psa Maksa, kojeg je Tina obožavala, kao i njihovu zajedničku fotografiju.

– Upoznale smo se kada smo imale pet godina, u naselju u kom ona i sada živi. Tamo je utorak i krenula – objasnila je Filipović, koja se nalazila na mestu Tinine pogibije, na raskrsnici Bulevara duga i Tropikana avenije, za FOX5.

I Tina i Bojana su se u Las Vegas doselile iz Srbije. Kako je objasnila, to je bilo ono što ih je odmah spojilo i iz čega se rodilo prijateljstvo koje je trajalo skoro 20 godina.

Kasno uveče u ponedeljak, Bojana je sa Tinom izašla kako bi izvele njenog psa Maksija u šetnju, kao što su to često radile.

– Uvek smo išle u parkove, šetale smo njene pse, družile se i dobro se zabavljale. Razmišljale smo o budućnosti. Razgovarale smo o tome kako želimo da idemo zajedno u Srbiju. Ona je trebalo da dobije državljanstvo, sve je išlo u dobrom smeru – rekla je Bojana.

Tina je odvezla Bojanu kući i uputila se ka svom domu. Bila je na oko kolometar od svoje kuće kada je sportista Henri Rags svojom “korvetom” udario u njenu “tojotu”. Od siline udarca, oba automobila odletela su više od 150 metara niz ulicu.

– Njena majka me je zvala, plačući. Pitala je da li mogu da proverim da li je to njen automobil jer nije došla kući. Trebalo je da se probudi u sedam sati ujutru kako bi obavila obaveze koje je imala, ali ona i njen pas nikada nisu stigli kući – objašnjava Bojana.

Bojana je svoju drugaricu opisala kao briljantnu, inteligentnu i veoma harizmatičnu. Rekla je da je Tina planirala da uči programiranje.

– Ona je uvek bila oslonac, a takođe bi uvek tu da te prodrma ako kreneš pogrešnim putem ili uradiš nešto što nije trebalo. Mnogo te volim. Volela bih da smo mogle da se oprostimo. Videćemo se u narednom životu – rekla je Bojana.

Tinina smrt izazvala je gnev na društvenim mrežama.

– Tina Tintor izgubila je život zato što je neko ‘napravio grešku’. Tina je mrtva jer ne neko previše pio, napravio svesnu odluku da vozi pod dejstvom alkohola, a onda vozio više od 250 km/h kako bi se pravio važan pre devojkom – napisao je jedan korisnik Tvitera.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar