“Skidajte JANJCE!” Drama u Jablanici – oluja POTOPILA restoran, radnici unezvereni vrte ražanj (VIDEO)

Zaposleni su pokušavali da spasu inventar i jagnjetinu s ražnja, ali celu situaciju dodano im je otežao nestanak električne energije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok

U Donjoj Jablanici u Bosni i Hercegovini sinoć je vladala prava drama u jednom restoranu, kad su padavine nad magistralnim putem M-17 počele da naviru u objekat gde se pravi pečenje.

Zaposleni su pokušavali da spasu inventar i jagnjetinu s ražnja, ali celu situaciju dodano im je otežao nestanak električne energije.

Na snimku se može čuti i kako neko od prisutnih govori – Skidajte janjce!

@crnahronika Donja Jablanica. Potopilo i pečenje #crnahronika ♬ original sound – Crna Hronika

Iz Civilne zaštite Jablanica kažu kako su padavine prodrle u ugostiteljski objekat tokom večernjih sati i pričinile veliku materijalnu štetu. Slično se desilo i na brojnim drugim mestima na području Jablanice.

– Sve ekipe su na terenu i pokušavamo spasiti šta se spasiti da – kazali su iz Civilne zaštite Jablanica navodeći kako sve službe toga grada kao i brojne stanovnike čeka neprospavana noć zbog straha od poplava i odrona na brojnim lokalitetima.

Štete koje su nastale, kako je rečeno, bez sumnje će se danima zbrajati, a Štab Civilne zaštite neprestano koordinira i ako bude potrebe, spreman je da proglasi i stanje elementarne nepogode.

BONUS VIDEO



Izvor: Klix.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar