Jedna mala paralela: Nebojša Krstić otkrio koja VAŽNA STVAR povezuje Vučića i Đinđića (FOTO)

Primetno je da su Vučić i Đinđić upotrebili slične opise kako bi objasnili besmislenost laži onih koji ih napadaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Filip Plavcic/Profimedia/ ERWIN ELSNER / AFP /

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić objavio je na svom Tviter nalogu citate predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ubijenog premijera Zorana Đinđića, koji odlično prikazuju šta povezuje dvojicu političara.

Naime, Đinđić je 2003. godine govorio o klevetama i napadima na sledeći način:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Koliko kleveta treba ja da istrpim u ovoj zemlji da bi sud rekao: “Ajde da utvrdimo šta je istina.” Moguće je da se pojavi unuka Al Kaponea i kaže: Moj deda je pljačkao banke po instrukcijama Zorana Đinđića – rekao je on tada.

S druge strane, predsednik Vučić, kome takođe smeštaju izmišljene afere, pre dva dana je takođe govorio o lažima kojima se služe oni koji ga napadaju.

– Više nema veze šta je istina, a šta nije, mođete da ispričate šta želite. Kada prođe jedna laž, onda se ide na drugu, pa na treću, pa na petu, a vi me navedete da na svaku tu glupost moram da odgovaram, jer nemoguće je drugačije. I kad odgovorim na petu, biće šesta, sedma. Za tri dana biće da sam sa grofom Drakulom jurio Kenedija po ulicama, pa pošto ga nismo uhvatili, onda je Li Osvald stupio na scenu – rekao je Vučić.

Primetno je da su Vučić i Đinđić upotrebili slične opise kako bi objasnili besmislenost laži onih koji ih napadaju, a Krstić je napravio ovu paralelu i podelio sa javnošću koja važna stvar povezuje dvojicu državnika.

BONUS VIDEOIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar