Novi detalji pljačke milenijuma: Pomogao Srbinu da pokrade Lamparda, a sad se krije u Beogradu?

Međutim, nije Hrvat u pitanju, kako se prvo pisalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: JEP Celebrity Photos / Alamy / Alamy / Profimedia

I dalje je u toku potraga za muškarcem optuženim za jednu od najvećih provala u engleskoj istoriji.

Kako navodi BBC, Peruanac Alfredo Lindli je vodio seriju provala u luksuzne kuće tri poznate ličnosti u decembru 2019. godine – uključujući i pljačku oko 25 miliona funti u kući naslednice Formule 1 Tamare Eklston, Frenka Lamparda (…), , prenosi Blic. Veruje se da se ovaj čovek krije u Beogradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Italijanske vlasti takođe optužuju Lindlija za raciju u kući Patrika Vijeire, sada menadžera Kristal Palasa, 2009. godine.

Ovaj 40-godišnji državljanin Perua ima krivični dosije u Italiji za prevare i provale pod višestrukim identitetima još od 1995. godine, prema sudskim dokumentima do kojih je došao Bi-Bi-Si.

Informacija pokazuje da je Lindli u protekloj deceniji koristio najmanje 19 alijasa – uključujući Danijel Vuković, LJubomir Romanov i LJubomir Radosavljević, a upravo je jedan od tih pseudonima naterao prošle sedmice engleske novinare da naprave grešku i da napišu da se u Beogradu najverovatnije krije Hrvat, a zapravo je u pitanju potpuni stranac, koji se samo koristio imenima s ovih prostora.

Dokumenti otkrivaju da ovi identiteti imaju veze sa raznim evropskim gradovima, uključujući Beograd, Sarajevo, Milano i Zagreb.

Navodi se da je glavni za ove pljačke bio Srbin Jugoslav Jovanović.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar