Policajci su mislili da ima ORUŽJE, a kad su videli šta krije DOLE, i muškarci i žene su počeli da vrište

Obezbeđenje na aerodromu nije moglo da veruje svojim očlima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube/ Aljadeed Fan

Njegovo ime je Džona Falkon i proslavio se po tome što ima najveći penis na svetu!

Sasvim očekivano, to mu zadaje mnogo problema u životu, a naročito kada prolazi kroz obezbeđenje na aerodromu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svojevremeno je Falkon na aerodomu u San Francisku izazvao pravu pometnju. Policajcima je bio sumniv zbog čudne izbočine na pantalonama, i posumnjali su da nosi oružje ili dinamit.

Izdvojili su ga sa strane i počeli sa detaljnim pregledom.

– U to vreme su počeli da koriste ove moderne skenere na kojima izgledate kao da ste goli, jer prikazuju svaki detalj. Kada su videli da je moj polni organ do pola butina, u standardnom položaju, muškarci su se uhvatili za glavu a žene su počele da vrište. To mi se stalno dešava, i veliki penis mi je nepovratno uništio karijeru. Hteo sam da budem ozbiljan glumac, ali čim ljudi čuju koliko sam obdaren, nema šanse da dobijem angažman – izjavio je Falkon.

A koliko je on to tačno obdaren?

Pa, u odnosu na prosek od 13 do 14 centimetara, on je zaista u posebnoj kategoriji.

– Kada sam u punoj erekciji moj polni organ je dugačak 34 centimetra, a u obimu ima 20 centimetara. Deblji je od moje podlaktice. Prvi put sam svoj penis izmerio kada sam imao 10 godina, i bio je dug 20 centimetara, ali meni je to bilo sasvim normalno i nisam mislio da se razlikujem od ostalih. Tek kada sam počeo da se upoređujem sa vršnjacima, shvatio sam da sam prilično obdaren – priznaje pedesetogodišnji Falkon.

Iako priznaje da članovima njegove porodice nije prijatno jer se proslavio zbog dužine “ponosa”, Džona kaže da nikada nije poželeo da ima manji polni organ.

– Zbog njega sam pun samopouzdanja. Nesiguran sam zbog mnogih stvari, ali “njegova” veličina nije jedna od njih – zaključio je Džona Falkon.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar