Supruga Aleka Boldvina STRAHUJE za njegovu psihu: “Oseća se UŽASNO, ovo je velika trauma”

Hilaria Boldvin ne krije da je zabrinuta za mentalno zdravlje svog supruga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: John Angelillo / UPI / Profimedia

Supruga Aleka Boldvina (63), Hilarija Boldvin (37) boji se da glumac ne razvije PTSP nakon što je slučajno ubio snimateljku Halinu Hačins.

– Volim te i tu sam – napisala je Hilarija u emotivnoj objavi na Instagramu uz fotografiju isprepletenih ruku nje i supruga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ranije u subotu Hilarija je pokazala podršku glumcu dok je stajala uz njega dok je razgovarao s medijima. Bio je to prvi put nakon fatalne nesreće da su Boldvinovi razgovarali sa novinarima.

Hilarija je tada odvezla svoju porodicu u Vermont zbog zabrinutosti za mentalno zdravlje svog supruga, navodi New York Post.

– Dovela sam ga ovde jer oplakujemo ​​Halininu smrt. Aleku se dogodila stvarno traumatična stvar, a ja pokušavam ograničiti PTSP – izjavila je Hilarija.

– Pogledate što se događa vojnicima i policajcima kada se ovako nešto dogodi, to je traumatično. Došli smo samo zbog tišine – dodala je.

Foto: Printscreen/Youtube

Otkrila je da se njen suprug oseća “užasno” i da su “pokušavali naći mirno mestoE kako bi se ona mogla pobrinuti za njega.

– Potreban mu je prostor da se ja brinem o njemu i njegovom mentalnom zdravlju – rekla je.

Dan nakon nesreće u kojoj su poginuli Hačins i ranjen reditelj Džoel Suza, Hilarija Boldvin je viđena kako napušta porodični dom u Grinič Vilidžu.

– Nisam znala kuda idem, samo sam vozila. Samo sam se vozila okolo i okolo sa svojom decom – rekla je Boldvin.

Odlučila se za Mačester u Vermontu kako bi pobegla od medijskog nadzora. Tamo joj se na kraju pridružio i Alek.

Rano u subotu Alek Boldvin je prvi put nakon nesreće razgovarao s medijima. Hilarija je celo vreme stajala kraj supruga i snimala ono što govori. U nekoliko navrata, kad se pokušala uključiti u razgovor, Baldvin je oštro prekinuo.

– Postoje incidenti na setovima, ali ništa ovakvo. Šansa za ovo je jedan naprema trilijun da se dogodi. Produkcija se neće nastaviti – zaključio je potreseni Boldvin koji je zabrinut za sina preminule Haline.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar