Cela Jugoslavija je OBOŽAVALA, njen glas bio je prepoznatljiv, a OVAKO Staka Đorđević sada izgleda (FOTO)

Njen prepoznatljivi glas prenosio je bivšoj Jugoslaviji najvažnije vesti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Spikerka Staka Đorđević bila je jedna od najpoznatijih TV lica ovdašnje Jugoslavije, ali i kasnije, a domaća javnost je obožavala, kako njenu prijatnu spoljašnost, tako i prijatan glas, pa se domaća javnost s vremenom u odnosu na nju ophodila kao prema licu “na koje smo navikli”.

Na filmskom događaju u Jugoslovenskoj kinoteci, ekipa portala Penzionisani.rs razgovarali su sa njom i u desetak minuta ponovo oživeli stare uspomene, a tim povodom poznata jugoslovenska spikerka otkrila je kako provodi dane u penziji:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Živim kao i uvek, aktivna sam, kreativna u okvirima svojih potreba, družim se i kontaktiram sa najvećim zadovoljstvom najpre sa najbližima, sa svojom decom kao i svakodnevno sa starim i novim, pravim prijateljima, sa svojim psom. Svi već znaju da obožavam životinje kao i ljude koji ih vole. Uživam u životu, U periodu u kom smo danas, pazim se potpuno uobičajeno , bez stresa i strahova koji , čini mi se, ljude uvlače u problem. Da, uvek dođem, ako to poželim, na mesta koja me privlače – ispričala je za Penzionisane jugoslovenska voditeljka.

Foto: Youtube/printscreen

– Društveni život je deo mene a prilagođavam se kako je propisano. Visoke štikle nosim stalno, u inat , kako bih sebi dokazala da mogu, i verujte da je sve isto. Svakome želim ono što i sebi i mislim da, ako ste u tome iskreni, nemate za šta naročito da brinete- kaže nam ova plementa gospođa.

Sjajna Staka ostavila je očaravajući utisak. Elegantna figura koja svoje godine nosi lagano i na predivan način. Energija koja daje „uput“ da ste mladi onoliko koliko se tako osećate i da ćete upravo tako i izgledati, a da sve zavisi od misli i raspoloženja, nikako od godina.

U nastavku teksta pogledajte kako Staka Đorđević danas izgleda:

Foto: Kcn/printscreen

 



Izvor: Objektiv.rs, penzionisani.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar