Predrag iz Šida ISPALIO u svoju ženu oko 20 metaka: Na pripremnom ročištu zbog ubistva IZGOVORIO ove reči

Predrag je izvršio dvostruko ubistvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

U Višem sudu u Sremskoj Mitrovici u petak je održano pripremno ročište Predragu Gnjidiću (53) iz Šida, koji je optužen za ubistvo supruge Branislave Gnjidić (49) i Miroslava Bojića (55).

Kako kaže sudija Milica Cvejić, okrivljeni je pred sudskim većem rekao da se oseća krivim za ovo krivično delo, pišu Novosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema optužnici, koju je polovinom novembra 2020. godine podiglo Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, Gnjidić se tereti za tri krivična dela i to teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje i promet oružja i ugrožavanje sigurnosti. Veće Višeg suda je tu optužnicu, početkom ove godine vratilo na dopunu, da bi je sud nedavno prihvatio.

– Gnjidiću je pročitana optužnica, koju je kako je rekao, razumeo. On je kratko dao svoju izjavu, u kojoj je naveo da se oseća krivim i da mu je žao što se sve to desilo. Osporio je neke navode u optužnici i svoju odbranu izneće na glavnom pretresu – kaže sudija Cvejić, dodajući da zatim slede izjave svedoka, pa veštačenja.

Prvo je pucao u Branislavu, pa u Miroslava: Kada je izašao iz škole predao se rekavši: “Sad nek se švalerišu”

Zločin, koji se desio u maju prošle godine u osnovnoj školi u Erdeviku, dok nije bilo nastave, potresao je ovo mirno sremsko selo u šidskoj opštini. Kako navodi izvor iz istrage, dvostruko ubistvo je najverovatnije usledilo zbog ljubomore, jer je Predrag navodno znao da je njegova supruga u emotivnoj vezi sa Bojićem, koji je u toj školi radio kao vozač.

Tog kobnog jutra, Predrag je u prepodnevnim satima došao u školu, u kojoj je njegova supruga Branislava bila direktorka i iz automatske puške rafalnom paljbom prvo ubio nju, a zatim Bojića.

“Načuo sam neke priče, ali nisam se mešao”: Ujak o nesrećnoj ljubavi vozača koji je bio u vezi sa Branislavom (FOTO)

Nakon ove krvave drame, kružile su priče da je Branislava napustila muža i da je htela da započne zajednički život sa Miroslavom, koji je već bio razveden, ali da Predrag sa tim nije mogao da se pomiri.

U ŽENU 20 METAKA

Prema izjavi izvora bliskog istrazi, Predrag je u svoju suprugu ispalio dvadesetak metaka, a u Bojića pet. Zločin je počinio automatskom puškom, koju je odložio na beton školskog dvorišta kada ga je zaustavio policajac.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Novosti

Komentari (3)

Ostavite komentar