Miha posle poraza od Napolija: Neću da kvarim dan u kojem sam dobio unuku, navijam za njih

"Postaje teško, jednom igraš sa devetoricom, jednom sviraju dva penala protiv tebe"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: EPA-EFE/CESARE ABBATE

Fudbaleri Bolonje poraženi u od Napolija u poslednjem meču 10. kola Serije A.

Sastav Lućana Spaletija trijumfovao je 3:0 uz dva penala i tako se vratio na prvo mesto na tabeli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Poraženi smo od jačeg tima, koji bi verovatno pobedio i bez ta dva dosuđena penala. Obećao sam sebi da neću pričati o sudijama, ali zar vam nije čudno što me posle svakog meča pitate za suđenje? Sećam se isključenja Sorijana, zbog lakta kod penala. Sinoć je kod rezultata 1:0 bio lakat Osimena, niko ništa nije rekao. Postaje teško, jednom igraš sa devetoricom, jednom sviraju dva penala protiv tebe. U samom startu su jači od vas, pa postaje nemoguće. Svaka ovakva utakmica nam postaje teška, ali to su stvari koje ne možemo da kontrolišemo – rekao je Mihajlović, a potom prokomentarisao to što se u Italiji sudi više penala nego u drugim ligama.

– Neću da pričam o penalima i sudijama iz drugih liga. Ko je igrao fudbal zna kako to funkcioniše, a ja ne želim da ulazim u razloge. Moramo da pokušamo da damo sve od sebe, a onda šta se desi, desi se. Ne želim da pokvarim tako lep dan u kom se rodila moja unuka.

Mihajlović je takođe dodao i da ove sezone navija upravo za tim iz Kampanje.

– Navijam za Napoli, jer ima divnu publiku. Ako budu osvojili “skudeto” biću srećan. Od deset utakmica ostvarili su devet pobeda i jedan remi. Imaju dobar, izbalansiran tim, i odličnog trenera. Jedina opasnost može da bude Kup afričkih nacija.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar