Maneken koji je bio u vezi sa Cecom postao TAKSISTA: Vožnju NAPLAĆUJE 550 dinara, nema stalan posao

Isplivali detalji o njegovom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Glossy.rs

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović svoj privatni život voli da čuva daleko od očiju javnosti, te je svoje emotivne partnere retko predstavljala u medijima.

Poznato je da je već neko vreme u srećnoj vezi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem, a malo ko se seća jednog od njenih prvih momaka koje je predstavila javnosti nakon Arkanove smrti, manekena Vladimira Cvetkovića Cveleta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Cvele i Ceca su se zabavljali šest meseci, nisu se skrivali. Veza im je pukla 2010. godine, a tada su  medijima ispričali da su ih razdvojile razlike u karakterima.

Vladimir je vremenom napustio manekenstvo i jedno vreme je radio kao promoter za presađivanje kose, budući da je i sam imao tu intervenciju, ali se nije proslavio u tom poslu. Kako Alo piše, on sada radi kao taksista linijskog vozila na relaciji Novi Sad – Beograd, a vožnju naplaćuje 550 dinara po osobi.

Foto: TV Prva/printscreen

– Vladimir od tog posla ne može da zaradi, jer maksimalno može da uzme 2.200 dinara kada vozi četvoro ljudi, a toliko ga staje samo gorivo i putarina od Novog Sada do Beograda – rekao je njegov prijatelj za pomenuti medij.

– On to ne radi svakodnevno, već samo kada ide poslom u Beograd da bi izvukao troškove puta. Budući da nema stalan posao i primanja, a često se desi da mora da skokne do srpske prestonice, on se prijavi na tu aplikaciju i vozeći druge ljude zapravo isplati svoj put. On samo vozi, a ostali putnici plaćaju gorivo i putarinu – zaključio je izvor za Alo.

Kako je još rekao, Cveletu je u početku bilo neprijatno i bojao se reakcije ljudi, kao i da će ga neko prepoznati i dovesti u vezu sa Cecom, ali se sada opustio jer je shvatio da ga ljudi više ne gledaju kroz tu prizmu.

Vladimir Cvetković je na ovoj aplikaciji za linijski taksi registrovan pod svojim imenom i prezimenom i čak je stavio svoju fotografiju, ne želeći da se skriva ispod lažnog profila. U opisu svoje ličnosti istakao je da je komunikativan i neposredan te da voli putovanja i druženje s ljudima.

– Često putujem zbog prirode posla pa je ovo sjajan način da se, pored toga što je prevoz jeftiniji, smanji i gužva u saobraćaju. Volim prirodu, fizičku aktivnost i putovanja – napisao je on o sebi na ovoj aplikaciji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (1)

Ostavite komentar