Najveća USTAŠKA GLUPOST: Lažni svedok napao Vučića da je tukao Hrvate kada nije ni bio u Hrvatskoj!

Očigledno je ovakvo svedočenje dokaz kako se Srbima sudi u Hrvatskoj - na osnovu izmišljotina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Filip Plavcic, Printscreen

Hrvati su sada prevazišli sve granice i počeli da izmišljaju Srbe koji lažno svedoče o predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću!

Naime, u hrvatskim medijima pojavio se tekst sa naslovom “Svjedok: Vučić je, kao da ga sada gledam, došao do nas i govorio koga će ubiti, a koga zaklati. Meni je rekao da sam kao Srbin izdao srpski narod i da će me zadnjeg zaklati” u kojem lažni svedok Dubravko Š. kaže da je 1991. godine predsednik Vučić tukao ustaše i pretio im da će ih zaklati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen

 

Da je ovo najveća ustaška glupost i laž koju su do sada izgovorili dokazuje činjenica da je predsednik Srbije iste te godine, odnosno 1991. studirao, a u politiku je ušao 1993. godine.

Vučić je u Glini bio tek 1995. godine, a nikako 1991. godine. U vreme o kom priča lažni svedok Vučić nije ni bio na teritoriji Banije, samim tim ni Gline. Ne postoji nijedan drugi svedok koji je uopšte video Vučića na Baniji 1991. godine, niti je ikada neko za ovih 30 godina rekao da je Vučić bio na Baniji u tom periodu.

Očigledno je ovakvo svedočenje dokaz kako se Srbima sudi u Hrvatskoj – na osnovu izmišljotina.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Vec par godina pisem na Srpskim portalima,da su Hrvati najveci neprijatelji Srba.Zbog toga me mnogi Srbi nazivaju da sirim mrznju.A moja namera jest da upozorim Srbe otkud najveca opasnost deluje.

    Odgovori

Ostavite komentar