“Tata je svako veče zvao našu sestru u KREVET”: Sinovi Slađana (48) koji je SILOVAO ćerku (12) o hororu

On je devojčicu dugo zlostavljao, a posle hapšenja priznao je sve grozote koje je činio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Užasan zločin zgrozio je čitavu Srbiju. Slađan K. (48) iz sela Ranovac kod Petrovca na Mlavi silovao je svoju ćerku staru 12 godina.

Kako saznajemo, on je devojčicu dugo zlostavljao, a posle hapšenja priznao je sve grozote koje je činio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Šta se sve dešavalo u ovoj siromašnoj porodici saznali smo od Miodraga (21) i Dragčeta (19), starije braće dvoje maloletnika koji su sada daleko od problematičnog oca.

Posebno je monstruozno što je nesrećnu devojčicu napastvovao i na lokalnom groblju.

Prema informacijama do kojih smo došli, Slađan je na ovoj društvenoj mreži bio prijatelj sa preko 1.000 žena i devojaka. Mnogima je slao eksplicitne slike i neumesne komentare, o čemu je Objektiv već pisao.

SVAKO VEČE ZVAO DETE U KREVET

O tome da li je silovao njihovu sestru ne žele otvoreno da pričaju, ali o jednoj stvari nemaju dilemu.

‒ Svako veče ju je zvao u njegov krevet. Ona je to odbijala. Znate, naš tata je počeo pre dve godine čudno da se ponaša. Sav novac koji smo dobijali, što kao socijalu pomoć, što od nadničarskih poslova, on je slao nekim devojkama i ženama koje je pronalazio na Fejsbuku. Bukvalno smo danima jeli mast i hleb zbog takvog njegovog ponašanja – prepričavaju nam braća Miodrag i Dragče.

Pomoć nisu imali ni od starije sestre Suzane, koja ima 24 godine i koja je, kako sami kažu „udata za nekog kriminalca koji robija”.

Hvala Mladenu i Davidu

‒ Ma ona samo zove da traži pare. Briga nju – kažu nam odmahujući rukom. Ni majka im se nije našla kada je saznala šta je Slađan uradio. ‒ Zvala nas je i bukvalno nam je rekla „obruka nam porodicu”. Ništa više – revoltirano tvrde braća. Kako sami kažu, sada se oslanjaju na komšije Mladena i Davida.

Foto: Vlada Šporčić

Ovi momci će im pomoći da nabave hranu i drva. ‒ Zbog toga što je tata trošio pare na te žene koje nikada nisu dolazile na sastanke sa njim, mi smo se živi smrznuli prošle zime. Znate, nas iskorišćavaju ovde u selu. Radimo nešto, a oni nam daju 500 dinara kao nadnicu – tvrde Miodrag i Dragče.

Piše: ALEKSA MOMČILOVIĆ

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 28. OKTOBAR 

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Lazu da rade za 500dinara . Od 1000 na gore plus cigare to nisu navodili. I to Kosta . Plus ostale stvari. A taj mladji nikad nije radio, nema radnu naviku. Stariji radi koliko ima volje. I sve pare potrosi na cigare. Nezna da ceni kad mu neko pomogne. A sad se zale. Jedino zalosno to sto je taj otac uradio i treba ga na dugoj robiji.

    Odgovori
  2. Stvarno, zasto nisu braca umlatila skota. Nisu deca, momci. Jadna devojcica , nigde pomoci. Zamislite tu agoniju, bol fizicki i psihicki. Kako ce od nje postati bezbrizna i vesela devojcica?

    Odgovori

Ostavite komentar