Ovo je monstrum koji je SILOVAO ćerku (12) na GROBLJU: Slađan trošio novac na devojke s Fejsbuka (FOTO)

Brigu o nesrećnoj devojčici i njenom dve godine mlađem bratu sada je preuzeo Centar za socijalni rad i oni su smešteni u hraniteljsku porodicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Sporcic, Facebook

Još jedan užasan zločin zgrozio je Srbiju. Slađan K. (48) iz sela Ranovac kod Petrovca na Mlavi silovao je svoju ćerku staru 12 godina. Kako saznajemo, on je devojčicu dugo zlostavljao, a posle hapšenja priznao je sve grozote koje je činio. Posebno je monstruozno što je nesrećnu devojčicu napastvovao i na lokalnom groblju.

Kako smo saznali u Rekovcu, čovek koga u selu mnogi zovu Bobi je otac petoro dece, a za slučaj se saznalo onog momenta kada je devojčica počela da se žali po školi. Tada su nastavnici kontaktirali sa policijom i Centrom za socijalni rad i pozvali su Slađana da dođe u školu na roditeljski sastanak. Tom prilikom je i uhapšen.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

DEVOJČICA U ŠKOLI PRIČALA O UŽASIMA

foto facebook

Brigu o nesrećnoj devojčici i njenom dve godine mlađem bratu sada je preuzeo Centar za socijalni rad i oni su smešteni u hraniteljsku porodicu. Šta se sve dešavalo u ovoj siromašnoj porodici saznali smo od Miodraga (21) i Dragčeta (19), starije braće dvoje maloletnika koji su sada daleko od problematičnog oca. Kako ova dva momka pričaju, njihova majka Daliborka ih je napustila pre četiri godine. Otac je radio kao nadničar, ali je pre dve godine počeo da troši sav zarađeni novac na devojke koje je upoznavao preko Fejsbuka.

Prema informacijama do kojih smo došli, Slađan je na ovoj društvenoj mreži bio prijatelj sa preko 1.000 žena i devojaka. Mnogima je slao eksplicitne slike i neumesne komentare.

Piše: Aleksa Momčilović

Ostatak ove i ostale aktuelne priče pročitajte u sutrašnjem broju štampanog Objektiva

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar