Ponovo zaljubljena: Nakon RAZVODA od tragača kviza “Potera”, naša glumica je sreću pronašla kraj NJEGA

Upoznali su se na pomalo neobičan način

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Filiposs

Glumica Jelena Đukić srca publike je osvojila ulogom Višnje u seriji “Igra sudbine”, a pažnju je privukao i njen privatni život, s obzirom na to da je bila u braku sa rediteljem i tragačem kviza “Potera”, Miloradom Milinkovićem.

Iako privatnost voli da čuva za sebe, jednom prilikom je i o tome otvoreno govorila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Milorad Milinković Foto: printscreen

– Imali smo civilizovan razvod, i to mi je najbitnije, pre svega zbog ćerke. Zrele smo osobe, a kao javne ličnosti imamo odgovornost da ličnim primerom pokažemo kako zajednica može da postoji čak i ako nije na papiru. Ukoliko supružnici decu stave iznad neispunjenih želja i ličnih frustracija, postoji mogućnost za zdrav rastanak i još zdraviji odnos posle njega – rekla je ona tada za Hello.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Đukić (@motokulturica)

Ipak, u poslednje vreme ne krije to da je ponovo zaljubljena, a sada je otkrila i da je u pitanju Marko Todorović koji živi i radi u Kanadi.

– Još jedan izazov je za nas bio je taj što Marko ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko vajbera. On je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, a pre svega neko ko voli ljude i život na sličan način kao ja. Ušao je u moj život u trenutku kada sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekoga ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili – otkrila je Jelena za Gloriju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Hello, Gloria

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar