Supruga mu otkrila da je pre njega imala više od 15 veza za jednu noć, a onda ga je DOKRAJČILA ovim

Nije mogao da veruje šta sluša od nje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Za novopečene supružnike nema gore večeri od one kada se slučajno otkriju stvari iz prošlosti onog drugog, koje nisu nimalo prijatne.

Muškarac po imenu Glen (29) napisao je na forumu portala Quora kako ga je 25-godišnja supruga dotukla otkrićem da pre njega nijednom nije bila u vezi, iako je bila sa muškarcima.

– Znao sam da ima seksualnog iskustva, ali mi je govorila da je bila u kraćim vezama. Znam i da je izbirljiva, pa sam to pripisivao tome da je tražila nekog kao mene, zašto to da ne kažem, ako smo već u braku. Međutim, nisam znao kakve su to bile veze dok mi nije posle jedne svađe sve otkrila – piše Glen.

Bili su samo četiri meseca u braku kada je primetio da mu žena umesto razmišljanja na temu materinstva i porodice, ima veliku želju da izlazi.

– Počela je epidemija a ona je bukvalno šizela u kući. Navikla je da pre stalno izlazi ili sa mnom ili sa drugaricama. Posle kraće svađe saznao sam da nijednu jedinu vezu pre mene nije imala, kao i da je spavala sa najmanje 15 muškaraca, a meni je rekla da ih je bilo najviše pet. Htela je da je ne gledam kao ku..u, pošto je priznala da joj je svaki muškarac posle odnosa bio odvratan i nije želela da se ponovo vidi s njim. Tada mi je otkrila i da je mnogo uzbuđuju susreti sa nepoznatim muškarcima, da joj je to fetiš. Mene kao da je neko maljem udario po glavi – istakao je Glen.

Pokušavši da u trenutku shvati kako da se postavi usled otkrića koje potpuno menja sam njihov brak, Glen je napisao da ne zna šta da radi.

– Imate li neku ideju šta da radim? Volim je jako mnogo, a i ona mene, ali očito da ima seksualne potrebe koje idu i van braka. Plašim se da će da ima ljubavnike tokom života, makar i one za jednu noć – napisao je Glen.

Za svoju priču dobio je puno komentara, ali svi se slažu u jednom – da oboje moraju da porade na iskrenosti i na odnosu u braku.

– Ukoliko se udala za tebe, onda to ipak nešto znači. Ti si joj bio prva prava veza. Gledaj tako na brak. Morate više da se oboje potrudite. I naglasi joj da bi i ti mogao da švrljaš okolo da hoćeš, neka se zapita kako bi se ona osećala – napisao je biznismen Gordon Miler u odgovoru.

Korisnik foruma Roko Meroli naglašava da je i sam upoznao devojku posle njene burne noći sa bivšim.

– Imam slično iskustvo. Ako joj pružiš sve što joj treba, neće više imati potrebu za drugima. Svaki čovek se menja tokom života. Ona je mlada, kažeš da ima 25 godina. Verovatno i pomalo nezrela i dalje. Potrudi se i uslovi je malo ako treba, promeniće svoju ‘noćnu’ filozofiju – napisao je Meroli.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar