Dozvoljavam mužu da spava sa drugim ženama, a ja ga SNIMAM: Od njega tražim samo JEDNO

Američki bračni par je našao novi vid zabave

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/swedish_bella_backup

Monika Huld (37), Šveđanka koja živi u SAD-u, veruje da neobičan sporazum održava njen brak čvrstim i tvrdi da je to poboljšalo njihov seksualni život.

Ona kaže da veruje u ulogu “tradicionalne žene” kod kuće i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Uvek sam znala da je moj muž zainteresovan za trojku, ali nikada nismo seli i razgovarali o tome da to zaista uradimo.

Monika, u stvari, oduvek ima problem sa libidom, odnosno, nema dovoljno veliku želju za seksom.

Ona smatra da je sve počelo u detinjstvu.

– U Švedskoj ljudi ne govore o tome. Takođe, odgajana sam kao katolkinja, tako da je seks bio tabu tema kod kuće. Nije mi čak bilo dozvoljeno ni da izlazim sa dečacima – priča ona.

Monika se osvrnula i na uzrok svog problema:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Huldt (@swedish_bella_backup)

– Ranije sam sam radila kao striptizeta i to me je učinilo  sve manje zainteresovanom za seks. Bila sam sa muškarcima tokom cele radne nedelje, buljili su u mene i morala sam stalno da budem fina i ljubazna prema njima, i posle toga sam se osećala prilično jadno. To je zaista umanjilo moje raspoloženje i kada bih stigla kući, ne bih imala volju za seksom, niti sam želela da me muž dodiruje. To očigledno nije bilo dobro za naš seksualni život ili vezu – iskrena je Monika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Huldt (@swedish_bella_backup)

Par se mučio zbog Monikinog posla, ali ona je dala otkaz i pridružila se “OnlyFans” platformi, što je pomoglo da se malo pojača njen seksualni nagon.

Međutim, to još uvek nije bilo dovoljno da se dvojac oseća zadovoljno.

Nakon što je probala trojke – gde su snimali sadržaj za njene “OnlyFans” objave, pristala je da Džon “igra u gostima”, odnosno da spava s drugim ženama. Džon je takođe otvorio “OnlyFans”, a Monika mu je bila glavna savetnica i često – kamerman.

– Shvatila sam, kad već snimamo sa drugima, zašto ne bismo imali dve stranice, da i on može da snima sa devojkama? Za njega je to zabavno i unosno. Zaista je mnogo pomoglo našem braku.
Razvili smo potpuno drugačiji pogled na seksualnost – navodi Monika.

Njen muž trenutno spava sa drugim ženama “samo” za “OnlyFans” ili u trojci sa svojom ženom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Huldt (@swedish_bella_backup)

Ona tvrdi da u muža ima puno poverenje.

– On ne ide na sastanke sa njima, ne zanimaju ga te stvari, to je samo fizički odnos. Većinu vremena provodimo u našoj kući, ali često idemo i u hotel. Prijatelji smo sa mnogim ženama, tako da se nikada ne osećam ugroženo. On šalje poruke i razgovara sa njima, ali ništa o tome nije tajna. Jedini uslov je da uvek znam s kim se viđa – zaključila je Monika Huld.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar