Gvinet Paltrou otvorila dušu o BOLNOM iskustvu: “Na porođaju sam mogla da IZGUBIM život”

Holivudska glumica otkrila detalje iz života koje niko nije znao do sada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Holivudska glumica Gvinet Paltrou ispričala je da je bila u životnoj opasnosti kada je rađala ćerku Epl (17), zbog čega je poslata na hitni carski rez.

Gvinet, koja Epl Martin ima sa bivšim mužem Krisom Martinom progovorila je o svom “ludom” porođaju prvi put i diskutovala o uticaju društvenih mreža na “plassajz” (prim. aut. gojazne) žene.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Glumica je otkrila da je carski rez, kojem je bila podvrgnuta, ostavio veliki ožiljak na njenom telu, te kritikovala društvene mreže zbog kreiranja nerealnih očekivanja o tome kako bi žene trebalo da izgledaju nakon porođaja.

– Imala sam dva carska reza. Sa ćerkom je bio hitni carski rez, bilo je ludo, umalo smo umrle. Nije bilo dobro – započela je Givet.

– Imala sam veliki ožiljak na telu i reagovala sam kao: “Vau, to nije bilo tu pre”. I nije da je to loše i da odmah osuđuješ sebe, ali samo je šok – objasnila je glumica.

– Hvala bogu da nije bilo Instagrama kad sam ja rađala, zato što sada ako vidiš nekog na Instagramu kaže: “Oh, ja sam pre dve nedelje rodila bebu i imam savršene trbušnjake”. I ja sam kažem: “Vau, ja nisam tako izgledala’ – rekla je Gvinet i dodala:

– Uvučeni smo u očekivanja da moramo da izgledamo ovako ili onako, imali bebe ili ne. Zbog čega – zapitala se glumica.

BONUS VIDEO:

Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar