Sada znamo ko će naslediti Borjana: Zvezda osigurala čuvara mreže za budućnost! (FOTO)

Nastavljena je praksa potpisivanja mladih igrača

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Mladi čuvar mreže Miloš Gordić produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom i na taj način se obavezao na saradnju sa šampionom Srbije.

Talentovani golman je produžio ugovor sa crveno-belima na još dve sezone, sa mogućnošću saradnje na još dve godine, a istakao je veliko zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa Crvenom zvezdom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Utisci nakon potpisa su odlični, zaista sam zadovoljan. Ovo je potvrda da sam dobro radio u minulom periodu, sigurno još jedan motiv više da nastavim ovako da treniram i da nastavim da se dokazujem. Ceo život sam u Zvezdi, više od deset godina, prošao sam sve mlađe kategorije i svi smo maštali da dođemo do prvog tima, debitujemo, a meni se to ostvarilo i nadam se da ću tako nastaviti. Kada sam debitovao protiv Spartaka osećaj je bio fenomenalan, sam čin igranja za Crvenu zvezdu, pogotovo kao mladi golman je jako teško, tako da sam ponosan i zahvalan na ukazanoj šansi. Nadam se da ću dobijati još minuta uz moj naporan rad i dokazivanje, cilj mi je da zaigram u Ligi Evrope, trudiću se i naporno raditi za to – rekao je Gordić.

Crvena zvezde nastavlja praksu potpisivanja ugovora sa mladim fudbalerima koji prošli crveno-belu Omladinsku školu, a ovog puta saradnju saprodužio je mladi golman Miloš Gordić.

Da podsetimo, Zvezda je nedavno produžila saradnju sa Strahinjom Erakovićem, koji će u budućnosti čuvati odbranu šampiona Srbije.

BONUS VIDEO:

Sjajne vesti za Dejana Stankovića: Korona je prošlost za napadača, vraća se redovnim obavezama



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar