“Hoće da izvuče BAKŠIŠ”: Devojka nedeljama ide u isti kafić, KONOBAR joj dobacuje, a razlog je hit (FOTO)

Opuštena atmosfera i razonoda su idealne okolnosti za tako nešto, stoga ni ne čudi činjenica da joj se upravo ovo dogodilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia, Printscreen

Poznato je da ljubav ne bira, pa da simpatiju možemo upoznati na svakom koraku, često i ne sluteći.

Opuštena atmosfera i razonoda su idealne okolnosti za tako nešto, stoga ne čudi ni činjenica da se ova devojka zaljubila ni manje – ni više nego u jednom kafiću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što je podelila sa javnošću svoja osećanja, ona je od ljudi na Reditu zatražila i mali ljubavni savet, a odgovori su bili krajnje raznovorsni.

Foto: Printscreen/Reddit

– Sviđa mi se jedan konobar u kafiću u koji idem na kafu/u izlaske. Idem tek par nedelja, ali on flertuje uvek sa mnom, čak su i moje drugarice to rekle, ali takođe flertuje i sa drugim devojkama, tako da ne znam šta da mislim. Uvek kada naplaćuje baca neke fore i onako me baš gleda u oči. Jednom kad sam naručila kafu je rekao da će da napravi najbolju kafu ikad. – rekla je ona i ispričala kada je, po njenom mišljenju, došlo do manjeg pomaka u čitavoj priči:

– Jednom me zagrlio bez razloga i kad smo drugarice i ja krenule da idemo, došao je da se pozdravi. Pored svega toga on flertuje i sa drugim devojkama i to mogu da primetim, ali samo ne mogu da usporedim da li ovo znači da mu se sviđam ili je samo tipični konobar ženskaroš. Ne znam da li da pokušavam nešto dalje ako ovo nešto znači i da mu dam neki znak ili ne. Može savet neki? – zaključila je ona.

Nakon njene objave počeli su da se nižu najrazličitiji komentari. Dok su je neki bodrili i ohrabrivali da napravi prvi korak, nije izostalo ni onih komentara u kojima joj forumaši savetuju da se “spusti na zemlju” i da se njena simpatija verovatno folira, kako bi zaradio veći bakšiš.

Foto: Printscreen/Reddit

– Mislim da mu je to jedan od načina da zaradi bolji bakšiš. Ali ako ti se sviđa, što ne bi ti napravila prvi korak? Dođi jednom sama u kafić kad radi, šatro čekaš nekoga pa pokreni konverzaciju kad nije gužva. Ako ti je već previše čudno ili frka da ti napraviš prvi korak javno (ah gde nam je ta jednakost kad treba), kontam da možeš prilikom plaćanja ostaviti broj na ceduljici nekoj pa videti da li će odreagovati.

Foto: Printscreen/Reddit

– Slažem se sa ovim, u suštini verovatno pokušava da dobije veći bakšiš, a možda je provalio da ti se dopada pa pokušava i tako da izvuče bakšiš. Ali za cedulju se slažem, možeš probati samo se ne nadaj baš puno.

Nakon ovih komentara, oglasila se i zaljubljena devojka:

Foto: Printscreen/Reddit

– Već sam ga zapratila na instagramu, i on mene, ništa više od toga, tako da pretpostavljam da ste u pravu, da je zbog bakšiša, ali uvek mi da nadu kada dođem i tako se ponaša – rekla je.

A kako biste je vi posavetovali? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar