“Nećemo da se svađamo”: Trener Fiorentine objasnio zašto Vlahović nije šutirao penal (VIDEO)

Nije iz penala, ali jeste fantastično iz slobodnog udarca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Dušan Vlahović je postigao gol za Fiorentinu u pobedi nad Kaljarijem u devetom kolu Serije A, ali svi pričaju o razlogu zašto “devetka” Fiorentine nije šutirala penal.

Umesto toga, kapiten Viole Kristijano Biragi je preuzeo odgovornost i izveo penal.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Vlahović je taj koji je naš glavni izvođač penala, ja sam drugi na toj listi, dok obično ja izvodim slobodne udarce. Ovoga puta smo se zamenili – rekao je Biragi i objasnio zašto Vlahović nije šutirao.

– Nije baš da se on nije osećao najbolje da izvede jedanaesterac, jer Dušan možda jeste mlad, ali ima neverovatan karatker. Da nema, ne bi odigrao ovako kako je odigrao.

Trener Fiorentine Vinćenco Italijano je detaljnije rekao o čemu se radi.

– Nije baš da se on nije osećao najbolje da izvede jedanaesterac, jer Dušan možda jeste mlad, ali ima neverovatan karatker. Da nema, ne bi odigrao ovako kako je odigrao

– Na treninzima postoje trojica, četvorica igrača koji šutiraju penale, pa ko god da se od njih oseća spremnim da to uradi na utakmici, taj to i uradi. Ne bih da se svađamo oko toga ko je prišao lopti, treba da to izvede najspremniji, a ovoga puta je to bio Biragi. Dokle god njih trojica, četvorica na miran način o tome odlučuju, kao sad protiv Kaljarija, meni je to skroz u redu. Vlahović izvodi dobro jedanaesterce, Biragi je sada bio hladne glave, a nije lako to biti kada je rezultat 0:0 – rekao je trener kluba iz Firence.

Bonus video:

Oglasio se Ronaldo posle poniženja od Liverpula: Njegove reči su čekali svi navijači Mančestera!

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar