Biljana Čekić slavi ROĐENDAN: Otkrila šta se desilo kad su se Dara i Buda SRELI posle 50 godina

Biljana živi u selu Sreflije sa ocem, bratom i sestrom, a celo naselje broji 196 stanovnika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Biljana Čekić ulogom devojčice Dare u filmu “Dara iz Jasenovca” rasplakala je čitavu naciju, a nakon prikazivanja filma javnost se zainteresovala za život mlade glumice. Ona danas proslavlja 14. rođendan na svom Instagramu je otkrila šta nas čeka u nastavku priče.

– Budu je usvojila hrvatska porodica i on je celog života mislio da je Hrvat. Njegov sin će učestvovati u “Zadarskoj kristalnoj noći” i paliti srpske kuće. Međutim, sve će se promeniti kada se Dara i Budo posle 50 godina ponovo sretnu. Vratiće im se sećanje na bolnu prošlost iz Jasenovca. Radnja serije počinje 1991. godine za vreme “Zadarske kristalne noći”, kada je više od 2.000 naoružanih Hrvata krenulo u uništavanje i pljačkanje imovine Srba u Zadru. Baš tamo će se i sresti Dara i Budo, i to 50 godina posle njihovog bekstva iz Jasenovca. Njih dvoje dugo neće imati nikakav kontakt, jer će ih razdvojiti nakon napuštanja logora smrti – objavila je mlada glumica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uloge Bude i Dare trebalo bi da igraju Ljubomir Bandović i Mirjana Karanović.

Biljana živi u selu Sreflije sa ocem, bratom i sestrom, a celo naselje broji 196 stanovnika. Daleko od prodavnica, škole, svake civilizacije, ispred jedne nedovršene kuće u toj “nedođiji” živi nasmejana devojčica.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar