Kijanu Rivs ima vanbračnog sina? OVAJ mladić podigao je buru u svetu, tvrdi da mu je glumac OTAC (VIDEO)

Da li je u pitanju istina ili marketiški trik, ostaje nam da saznamo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/YouTube

Nedavno je sve svetske medije obišlo svedočenje zgodnog blogera Dastina Tajlera koji je u centar pažnje dospeo zahvaljujući tvrdnji da je sin holivudskog glumca Kijanu Rivsa. Da li ovakvi navodi odgovaraju istini ili je ipak to samo odličan marketinški trik ovog influensera još uvek nije jasno, ali jedno je sigurno – on zaista neodoljivo podseća na Rivsa.

Dastin je o svemu progovorio na nizu snimaka na svom TikTok profilu, a do sada ih je pogledalo preko 18 miliona ljudi. On je otkrio da su se njegovi roditelji razveli pre nego što je njegova majka saznala da je trudna i da je odrastao u uverenju da mu je otac umro dok je još bio dete.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Kada sam malo sazreo, majka mi je konačno otkrila istinu, Ispostavilo se da je moj otac Kijanu Rivs – rekao je ovaj mladić.

@omfgitsdustintyler

#greenscreen #foryou #fyp

♬ Rock With It by Saucy Santana – Saucy Santana

Dastin ima 36 godina, a kaže da ga je Kijanu dobio u svojoj 20. i da ga ne zanima da li će ga otac javno priznati, već da je samo želeo da tu informaciju podeli sa svima.

Ovaj TikToker uporno deli sa publikom sadržaj koji bi trebalo da dokaže njegove tvrdnje poput fotografija sa ocem, skrinšatova sa FaceTime-a ili odgovora na neka intimna pitanja . No, sve ovo može lako da se iscenira da deluje kao istina, a da je zapravo obična šala ili Dastinov način da postane popularniji.

@omfgitsdustintyler

#greenscreen #foryou #fyp

♬ original sound – DUSTIN TYLER

BONUS VIDEO:

Izvor: Espreso

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar