Ministar Udovičić na otvaranju SP u boksu: Srbiji je pripala velika čast, dobrodošli u zemlju šampiona!

"Siguran sam da ćemo i ovog puta pokazati vrhunsko gostoprimstvo, po kome smo čuveni"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Svetsko prvenstvo u boksu, koje će se od 24. oktobra do 6. novembra održavati u Beogradu samo je jedna u nizu potvrda da je Srbija danas zemlja ogromnog sportskog ugleda.

U Srbiji će, tokom takmičenja, ugostiti preko 600 boksera iz preko 100 zemalja sveta, i još jednom dokazati da je naša zemlja sa razlogom zemlja koju prepoznaju po sportu i sjajnom gostoprimstvu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

„Srbiji je pripala velika čast da u narednim danima ugosti najbolje svetske boksere i sve koji vole ovu plemenitu veštinu. Ogromno je priznanje za našu zemlju poverenje koje smo dobili od Međunarodne bokserske federacije koja je našu zemlju prepoznala kao odličnog domaćina i poverila nam organizaciju najveće planetarne bokserske smotre. Beograd je pre 43 godine bio centar svetskog boksa, čime danas postaje jedini grad u svetu u kome je dva puta upriličeno Svetsko prvenstvo u boksu. Siguran sam da ćemo i ovog puta pokazati vrhunsko gostoprimstvo, po kome smo čuveni, i nivo organizacije najvećih međunarodnih takmičenja još jednom podići za još jednu lestvicu. Svim učesnicima želim dobrodošlicu u Srbiju, zemlju sporta i velikih šampiona, zemlju u kojoj se obaraju rekordi i u kojoj se za sport živi i slavi. U ringovima će pobediti najbolji, a svi uživajte u ispisivanju istorije boksa i sportskoj energiji koja je jedinstvena i prisutna uvek i svuda u našoj Srbiji”, istakao je ministar Vanja Udovičić.

Foto: Starsport

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar