NOVE GADOSTI iz usta Ivana Ivanovića: Đilasov plaćenik napao predsednika Vučića, uputio BRUTALNE uvrede

Ako je to ta sloboda, za koju se bori lažna elita, onda sa pravom možemo da očekujemo svašta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ivan Ivanović Foto: printscreen

Pokrenuta teška artiljerija protiv predsednika države. Opozicioni mediji aktivirali ne samo srpske, već i medije u regionu.

Sloboda medija u Srbiji dobila je sasvim nove obrise koji više govore o nekulturi i primitivizmu upravo onih koji se bore za slobodu medija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ako je to ta sloboda, za koju se bori lažna elita, onda sa pravom možemo da očekujemo svašta, pa i fizicke obračune sa neistomišljenicima.

Plaćenik i Đilasov klovn, Ivan Ivanović ponovo je u svojoj emisiji napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ivanović je na početku pustio insert iz jedne emisije u kojoj je Vučić nabrajao sve uvrede kojim ga nazivaju protivnici.

– I dobro, onda sam i Ćorg*z i Pi*ousti, i ovakva i onakav. To je sve u redu – rekao je Vučić tokom jednog gostovanja nedavno.

Nakon inserta, Ivanović je počeo sa uvredama.

On je, najpre, konstatovao da “Vučića isključivo zovu Pi*ousti”.

– Ako on za sebe kaže da je Pi*ousti, to znači da je legalno da se tako naziva. Prema tome otvorena je sezona nazivanja predsednika Pi*oustim. – rekao je Ivanović, i dodao:

– Moraš ćoravu gu*u Pi*ousti da ljubiš – rekao je Ivanović.

Ovo je još jedan u nizu napada Đilasovog poltrona, Ivana Ivanovića na Vučića.

Setimo se samo da dok se otac predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Anđelko, u bolnici borio za život, Ivan Ivanović i đilasovci na društvenim mrežama napadali su predsednika da je ukrao 187 vakcina.

Ovo je samo još jedan dokaz da je Dragan Đilas, pokrenuo tešku artiljeriju u borbi protiv predsednika i angažovao najskuplje plaćenike u medijima da urušavaju predsednika države.

Znamo da kada Đilasu ponestane ideja, okrene se svojim zabavljačima, koji bezočno psuju i vređaju predsednika.

To dovoljno govori o ozbiljnosti politike i programa koju Đilasov deo opozicije nudi – programa nema, a sve se svodi na mržnju prema Vučiću i većini srpskog naroda.

Ovaj plan širi se i van granica, pa tako hrvatski, albanski i bošnjački mediji šire beskrupulozne laži na račun Vučića, a sada sa ciljem da unište život njegovom sinu, Danilu.

Sve te napade aktivirao je Dragan Đilas. Kada više nije dovoljno preko ličnih medija u Srbiji crtati metu na čelu predsedniku i njegovom sinu, onda se plan širi na region.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (2)

  1. Da je ovaj umobolnik izgovorio takve gadosti u nekoj drzavi EU, taj bi odmah bio poslat na duzi odmor iza resetaka.

    Odgovori
  2. Зар ова сподоба себе одавно није видела у огледалу? Можда је сва поразбијао по кући, како у њима не би видео једног обичног плиткоумног бедника, једну невиђену гњиду, под.узну Ђиласову муву! Кад нема шта паметно, а одавно нема да каже шта сувисло и вредно гледања, онда ударај по Председнику. Питам се само, и то не први пут, да ли би се ово полтронско понашање на јавној сцени, ово блаћење и огавно вређање човека, који представља институцију државе и избор највећег броја грађана, толерисало у било којој другој држави? Шта раде они, који примају плату да би штитили грађане, достојанство сваког човека, а поготову Председника? Ћутање није увек злато, а у овом случају представља издају! А РЕМ? Уримио се од срамоте?

    Odgovori

Ostavite komentar