Voditeljka ŽESTOKO OPLELA po Jovani Joksimović: Posle ovih njenih reči, svi su ostali u ŠOKU

Jovana Jeremić nije štedela svoju koleginicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Jovana Jeremić zavladala je javnom scenom, a danas je na proslavi svog 31. rođendana došla s krunom na glavi i javno progovorila o svemu.

Jovana je ispred restorana u kom je organizovala veliko slavlje za članove porodice, prijatelje i kolege najpre novinarima odgovarala na pitanja koja ovih dana pune novinske stupce. Najpre je prokomentarisala kupovinu stana:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Radila sam 10 godina i to je isključivo moj stan. Samo moj, u mom braku je sve:”Čist račun, duga ljubav” – prokomentarisala je Jovana i nastavila da govori o svom uspehu.

Foto: Objektiv

– Po šerovima sam najjača- izjavila je u jednom trenutku Jeremićka, a onda su je uporedili sa Jovanom Joksimović:

– Dobro, Jovana mi više nije u konkurenciji jer ona više nije na nacionalnoj televiziji- kazala je voditeljka, a na pitanje u čemu je razlika između njih dve, ona je otkrila:

– Ogromna je razlika, pre svega u školi, u obrazovanju, a onda i u pristupu stvarima. Ali jedna je i sličnost, obe smo veoma predane svom poslu- istakla je Jovana koja je dodala da ona ima završen fakultet:

– Ja imam završen Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu sa prosekom 9,6 master pravnik, a pitajte Jovanu šta je ona završila – izjavila je Jeremićka i sve ostavila u šoku.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (7)

  1. Joksimovićka je klasa za nju. Mnogo pametnija, ima šire obrazovanje, prijatnija je. Obe su ružnjikave ali je Jeremićeva ružnija. Ma njena pojava iritira a još oblačenje ispod svakog nivoa. Džabe njoj 9,6 prosek.

    Odgovori

Ostavite komentar