Paris Hilton sastavila LISTU POKLONA koje želi za svadbu: Gosti će morati da izdvoje više od 50.000 evra

Evo kakvi su prohtevi bogate naslednice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Jen Lowery / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bogata naslednica Paris Hilton uskoro će se udati za biznismena Kartera Reuma, a tim povodom sastavila je i listu luksuznih poklona koje želi da dobije za venčanje, piše Mail Online.

Kako se navodi, ona želi mnogo kristalnih predmeta za kuću, kao i skupoceni svećnjak u obliku svetiljke koji košta oko 1.000 evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pored toga, Paris je na listu stavila i skupoceni ram za slike poznatog brenda koji vredi više od 2.600 evra, kao i kristalnu figuru medveda vrednu više od 300 evra.

Za kuhinju je odabrala poslužavnik od oraha za koji će njeni gosti morati da izdvoje 800 evra, a priželjkuje i kristalni stalak za kavijar koji košta 850 evra. Za čašu za šampanjac koja pripada popularnom brendu neko će morati da iskešira 800 evra.

Kako se dalje navodi, na njenom spisku nalazi se čak osam kompleta posuđa luksuznog brenda koji ukupno vrede preko 6.000 evra, te je zbirna vrednost poklona koje Paris želi za svoje venčanje više od 50.000 evra.

Gostujući u emisiji “The Tonight Show”, Hiltonova je otkrila da će se tokom vikenda kada se bude udavala presvlačiti čak 10 puta.

– Biće to poput trodnevne afere. Imam puno toga isplanirano – rekla je Paris tada.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Mail Online

Komentari (2)

  1. Ja sam rekao da mi pokloni ne trebaju jer sve imam u zivotu. Samo sam trazio da se pojave. Ovi bogati samo skupljaju te materijalne stvari. Gde ce s njima?

    Odgovori

Ostavite komentar