Otkriven UZROK stravične nesreće u kojoj je poginula porodica iz Srbije: Podneta i krivična prijava

Epilog kriminalističkog istraživanja je krivična prijava protiv 25-godišnjaka zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Tanjug/Video

Podignuta je krivična prijava protiv 25-godišnjaka zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Neprilagođena brzina kretanja 25-godišnjeg BiH državljanina A. B., vozača teretnog vozila pulskih oznaka, uzrok je stravičnog frontalnog sudara koji se dogodio juče oko 15.10 sati dogodio kod mesta Gornji Bogičevci, a u kojoj je život izgubila tročlana porodica iz Srbije.Policijski uviđaj potrajao je do sitnih noćnih sati, a dok je pogrebno preduzeće preuzimalo tela na mestu nesreće, policija je u 19.30 sati 25-godišnjem vozaču kamiona, inače BiH državljaninu, pročitala njegova prava i uhapsila ga, piše Jutarnji.

Epilog kriminalističkog istraživanja je krivična prijava protiv 25-godišnjaka zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom, a zbog čega mu preti višegodišnji zatvor.

On će danas tokom dana biti predan pritvorskom nadzorniku nakon čega se očekuje njegovo ispitivanje u prostorijama Opštinskog državnog tužilaštva u Slavonskom Brodu. Očekuje se da će za njega biti zatražen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja dela, ali i jer je reč o stranom državljaninu.

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar