Tajni DIL Dijane i Tijane: Ajfonka dostavljala Hrkalovićevoj PODATKE o klijentima, zauzvrat dobila USLUGU

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, važi za miljenicu „kavačkog klana”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Instagram, ATAImages

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović, koja je održavala bliske kontakte sa pripadnicima „kavačkog klana” i, kako se osnovano sumnja, nameštala brojna ubistva za svoje prijatelje, umešala se i u rat starleta! Kako je Objektiv već pisao, Hrkalovićeva je inicirala da se 2018. godine na „crnu listu” za ulazak u Srbiju stavi starleta Soraja Vučelić zbog, kako je navedeno, veza sa bezbednosno interesantnim osobama, pripadnicima neprijateljskog „škaljarskog klana”.

Soraja Vučelić je na ovu listu dospela zbog bliskih veza sa osobama iz kriminalnog miljea, odnosno seks-afera sa pripadnicima „škaljarskog klana”, ali je malo poznato javnosti da je u to uplela prste Dijana Hrkalović, koja je radila za „kavčane”. Zbog „škaljaraca” je Soraja Vučelić imala brojne probleme. Njoj je 2015. godine u Podgorici postavljena bomba na džipu marke „rendž rover”, a dve godine kasnije isto se dogodilo i u Beogradu, gde joj je zapaljen „maserati”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Više puta je saslušavana u policiji, s obzirom na to da je bliska sa ljudima iz mafijaških klanova koji ratuju već godinama i u čijim sukobima su mnogi izgubili život. To se dogodilo i nakon ubistva Armina Muše Osmanagića, sa kojim je sedela pola sata pre nego što je ubijen iz snajpera u kafiću u Baru.

‒ Kada je saznala da joj je 2018. saradnica „kavčana” Dijana Hrkalović u dogovoru sa Tijanom Ajfon zabranila ulazak u Srbiju, Soraja Vučelić je pobesnela – dodaju naši sagovornici.

Inače, ona je među više od 300 državljana okolnih država kojima je zabranjen ulazak u Srbiju jer su u registru bezbednosno rizičnih osoba. Među njima je najviše pripadnika dva kriminalna klana iz Kotora ‒ „škaljarskog” i „kavačkog” ‒ u čijem je ratu, koji besni godinama, ubijeno više od 50 osoba, a pojedini obračuni su se „preselili” u Srbiju, čime je ugrožena bezbednost građana.

Foto: Printscreen/ Instagram/ Soraja

BELIVUKOVA MILJENICA

S druge strane, starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, važi za miljenicu „kavačkog klana”. Njena uloga u ovom ozloglašenom kriminalnom klanu potvrđena je nedavno kada je privedena na saslušanje u SBPOK zbog sumnje da je povezana sa klanom Veljka Belivuka.

Njen bivši verenik Milovan Tadić, zvani Miksa, uhapšen je zajedno sa Veljom Nevoljom, zbog čega se sumnja da je Tijana bila upoznata sa mutnim poslovima svog bivšeg verenika, koji je bio šef Belivukovog obezbeđenja. Sa njom je zbog povezanosti s Belivukom privedena i Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro.

‒ Sumnja se da je, između ostalog, Tijana Ajfon imala zadatak da one koje je Belivuk označio kao „lake mete” namami na viđanje ili razmenjivanje eksplicitnih fotografija i poruka. Na taj način imali su ih u šaci. Ona je prikupljene materijale, slike, snimke i poruke slala vođama grupe, a oni su ih potom koristili za ucenjivanje – kažu upućeni izvori i dodaju da je Tijana Ajfon često posećivala Veljin bunker na Partizanovom stadionu.

Dijana Hrkalović DIVLJALA u pritvoru, pravila haos i PRETILA: “Ako ja progovorim, mnogi će na robiju” 

Kako saznajemo, Tijana je upravo Dijani dostavljalja sve informacije koje je čula od svojih klijenata iz sveta politike, biznisa i kriminala kojima je pružala usluge.

KLUPKO SE ODMOTAVA

Podsetimo, Dijana Hrkalović uhapšena je zbog umešanosti u uklanjanje dokaza u „ubistvu na šinama”. Likvidacija Vlastimira Miloševića na šinama, u Ulici kraljice Marije u Beogradu, dogodila se u januaru 2017. godine. Za to ubistvo osumnjičen je Veljko Belivuk, koji je oslobođen usled nedostatka dokaza, odnosno kontaminiranosti DNK materijala, za šta nadležni organi upiru prstom u Dijanu Hrkalović.

Foto: Vlada Šporčić

Kada su zbog drugih zločina u februaru ove godine uhapšeni Belivuk i članovi njegovog klana, Dijana Hrkalović je označena da je uklanjala dokaze za ovu kriminalnu grupu, ali je na saslušanju bivša državna sekretarka negirala optužbe i protiv nje nije pokrenut nikakav postupak.

POZNATE VEZE STARLETA I KRIMINALACA

Bivši obaveštajac Božidar Spasić za Objektiv kaže da su veze kriminalaca i starleta posebno zanimljive.

‒ Ti mafijaši obožavaju starlete i kroz veze sa njima pokazuju svoju moć u tom svetu kriminala, odnosno pokazuju drugima da imaju pare da ih isfinansiraju. Nesumnjivo je Dijana Hrkalović 2018. godine imala neverovatnu moć na mestu državnog sekretara i vrlo je verovatno da je uticala da se starleti „škaljarskog klana” Soraji zabrani ulazak u Srbiju. Verujem da će i podaci o tome uskoro isplivati – zaključuje Spasić.

Piše: Ekipa Objektiva

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM VIKEND IZDANJU OBJEKTIVA ZA 23. I 24. OKTOBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Dok neke majke u Srbiji rade po dva posla da prehrane decu, ova spodoba troši pare od kriminala i šeta slobodno i pored toga što je pomagala u izvršenju najtežih krivičnih dela. Bravo za institucije!

    Odgovori

Ostavite komentar