UŽAS! Boldvin je igrao čoveka čiji je unuk osuđen za SLUČAJNO UBISTVO, pa na setu doživeo istu sudbinu

Još uvek nije podignuta optužnica povodom ovog incidenta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Slavni glumac Alek Boldvin (68) koji je danas, najverovatnije nehotice, pogodio dva člana ekipe, reditelja Džoela Souzu (48) i direktorku fotografije Halinu Hačins (42), u novom filmskom ostvarenju glumio je čoveka čiji je unuk osuđen za ubistvo.

Film koji je danas sniman u Novom Meksiku govori o Harlandu Rastu, kojeg glumi Boldvin, koji ima unuka od 13 godina, koji je oduđen za slučajno ubistvo i kazna za to je bila vešanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rast putuje u Kanzas da ga izbavi iz zatvora. Oni zajedno moraju da pobegnu od američkog maršala i lovca na ucene, piše Informer.

Podsetimo, Hančinsovu su brzo prevezli helikopterom u bolnicu gde je preminula. Reditelj je na odeljenju intenzivne njege.

– Njih dvoje su zadobili su prostrelne rane, kada je glumac i producent Alek Boldvin (68) ispraznio vatreno oružje. Ispitali su ga policijski inspektori i bio je u suzama – rekli su iz policije.

Još uvek nije podignuta optužnica povodom ovog incidenta, saopštila je policija i dodala da istražuje pucnjavu.

Alek je najstariji brat od četvorice Boldvinovih koji se bave glumom već decenijama. Igrao je u filmovima “Lov na Crveni oktobar”, “Avijatičar”, “Glengeri Glen Ros”, “Dvostruka igra” i drugim. Poznat je i po seriji “30 rock”, kao i komičnoj emisiji “Saturday night live” u kojoj često imitira Donalda Trampa.

Bio je oženjen Kim Bejsinger s kojom ima dvoje dece, a trenutno je u braku sa Hilarijom Boldvin koja mu je rodila još petoro mališana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar