SNS slavi 13. rođendan, Šapić se obratio: “Utemeljena nova politika savremene Srbije” (FOTO)

"Pokušaćemo da još više unapredimo ono što smo uradili"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC/bs

Srpska napredna stranka obeležava danas 13. rođendan simboličnom sadnjom 13 sadnica drveća kod Parka prijateljstva na Ušću.

Nove sadnice zasadili su potpredsednici Glavnog odbora SNS Miloš Vučević, Milenko Jovanov, Marija Obradović i Aleksandar Šapić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić i narodni poslanici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon sadnje, Aleksandar Šapić se obratio medijima.

“Ponosan sam na rezultate koje smo ostvarili tokom svih ovih godina”: Vučić čestitao rođendan SNS (FOTO)

– Obeležavamo 13 godina vođenja Srbije, 13 godina politike mira, jedne politike prijateljstva. Srbija je postala zemlja razvoja, prosperiteta, auto-puteva, novih radnih mesta. Zemlja koja je danas postala lider ovog dela Evrope, regiona. Nastavićemo da radimo kao do sada jedna od retkih organizacija koja je uspela da se stalno menja i regeneriše odgovara izazovima vremena. Kao i svaka kompanija na svetu – rekao je Šapić.

Ukoliko niste spremni stalno da radite na sebi, onda niste u stanju da isporučujete ono zbog čega postojite, napomenuo je Aleksandar Šapić.

– U našem slučaju to jeste kvalitetniji i bolji život i standard ljudi za koje se borite. Pokušaćemo da još više unapredimo ono što smo uradili, da stabilizujemo današnju politiku. Niko ne može da opovrgne činjenicu da je utemeljena jedna nova politika savremene Srbije i nju je utemeljio Aleksandar Vučić. To je politika mira i prijateljstva, to je politika savremena i nova – kazao je Šapić.

Istakao je da je obeležavanje rođendana urađeno na skroman način i dodao da ne zna da li je neka stranka to uradila na skroman način.

– Svi mi postojimo zbog Srbije, a ne Srbija zbog nas – rekao je Šapić.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar