“Ponosan sam na rezultate koje smo ostvarili tokom svih ovih godina”: Vučić čestitao rođendan SNS (FOTO)

"Na poverenje naroda mogu da računaju samo oni koji se bore za njegove interese"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Srpska napredna stranka danas slavi 13. rođendan. Tim povodom predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da je ponosan na rezultate koje su ostvarili svih ovih godina.

– Danas je 13 godina od kada je osnovana Srpska napredna stranka. Sa ponosom se sećam dana kada je Stranka osnovana, a posebno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili tokom svih ovih godina. Stvorili smo najsnažniju i najbolju političku organizaciju u savremenoj Srbiji, a moraćemo da nastavimo sa unutrašnjim promenama kako bismo tu snagu sačuvali – napisao je Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ta snaga nije proizašla iz pobeda, već iz činjenice da su svaki put posle pada uspeli da ustanu i nastave da se bore još jače, napomenuo je predsednik.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Александар Вучић (@avucic)


– Na poverenje naroda mogu da računaju samo oni koji se bore za njegove interese i verujem da će Srpska napredna stranka to u budućnosti nastaviti da čini. Srećan rođendan svim naprednjacima! Moja poruka za sve vas je borba, borba, i opet borba i samo borba! Neka živi Srpska napredna stranka! Za Srbiju! Živela Srbija! – objavio je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu.

SNS slavi 13. rođendan: Evo kako će članovi obeležiti današnji dan

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar