SNS slavi 13. rođendan: Evo kako će članovi obeležiti današnji dan

"Ponosni smo što smo imali priliku da učestvujemo u istorijskom razvoju naše zemlje"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Srpska napredna stranka obeležiće danas 13. rođendan simboličnom sadnjom 13 sadnica drveća kod Parka prijateljstva na Ušću. Nove sadnice zasadiće potpredsednici Glavnog odbora SNS Miloš Vučević, Milenko Jovanov, Marija Obradović i Aleksandar Šapić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić i narodni poslanici.

Nakon sadnje, Aleksandar Šapić obratiće se medijima, saopšteno je iz stranke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Od države koja je do pre 13 godina bila slomljena do lidera u regionu prešli smo dug put. Predanim radom, posvećenošću, rešeni da svaki deo naše zemlje oseti boljitak, Srpska napredna stranka je uspela da Srbiju vrati u zlatno doba, na mesto koje joj na političkoj i društvenoj karti sveta pripada – naveli su šabački naprednjaci u čestitki povodom godišnjice.

Oni kažu i da su ponosni što su deo političke organizacije koja interese države i svih građana stavlja ispred stranačkih interesa.

Vučić se sastao sa Rot: Predsednik razgovarao sa potpredsednicom Bundestaga (FOTO)

– Ponosni smo što smo imali priliku da učestvujemo u istorijskom razvoju naše zemlje pod rukovodstvom predsednika Aleksandra Vučića. I kada je bilo teško, Srpska napredna stranka imala je hrabrosti da odgovori svim izazovima – navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar